• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
43 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.317.762

Opinii utilizatori

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Mihaela pe 24 August 2013

Am fost la dr.Ali pentru un control in urma cu 2 saptamani. M-a alarmat foarte tare cand mi-a spus ca am o rana pe col si ca trebuie neaparat cauterizata, in caz contrar voi face cancer "cu siguranta"! De frica, am mai consultat si alt medic si stupoare. Nu aveam nicio rana pe col! Nelamurita fiind, am fost la o colposcopie la al 3-lea medic unde mi s-a confirmat (cu un aparat care iti arata colul pe monitor) ca sunt sanatoasa si nu aveam cum sa am probleme deoarece nu facusem niciun chiuretaj!

P.S. La examenul Papanicolau, la fel, nu aveam probleme!
Asa ca, atentie la "rana pe col" marca dr.Ali!

Nasterea
De Cristina pe 14 August 2013

Buna! As dori daca se poate sa-mi spuneti cam cat este cezariana la domnul doctor, dar la Spitalul Judetean, caci mai am o luna pana la nastere si nu prea stiu care sunt preturile. Multumesc!

Un doctor minunat
De Alina pe 05 August 2013

Buna, eu am nascut cu dr. Ali prin cezariana in iunie 2013 si pot spune ca este un doctor exceptional,dedicat si atent. Mi-a monitorizat sarcina, nu au fost probleme, raspunde la telefon la orice ora, iar operatia in sine este o capodopera. Recomand cu mare drag.

Preturi dr Ali
De Cllaudia pe 29 Iulie 2013

Mie mi-a cerut pentru cezariana 500 de euro. I-a dat sotul meu. Vezi insa sa-i dai banii inainte de operatie ca sa fie bine pentru toti. La asistente si mana a 2-a vezi si tu, dai cat vrei.

Cezariana
De Andreea pe 11 Iulie 2013

Buna, sunt o mamica in 35 de saptamani si am emotii din cauza operatiei. Sunt la dr. Ali si voiam sa stiu cum a fost operatia, ce fel de anestezia ai avut? Si la mine bebe nu s-a intors si are si cordonul in jurul gatului. Ai avut dureri mari dupa? Multumesc frumos.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Sanda costea pe 10 Iulie 2013

Vrea sa merg si eu la dinsul, dar am auzit de la mai multe fete ca nu vine noaptea pentru nasteri si ca noaptea nu ar raspunde la telefon daca Doamne fereste ai nevoie de el. Mi-e cam frica. A nascut cineva cu dansul noaptea, daca nu e de garda?

Doctor forte bun
De Stanceanu lavinia pe 06 Iunie 2013

Este un doctor foarte bun, am nascut cu el in 2007 si am o fetita sanatoasa, si eu ma simt foarte bine. In urmatoarele zile o sa ma duc si eu la un control n-am mai fost de cand am nascut.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh - nastere
De Paduraru catalina pe 16 Aprilie 2013

Cam cat costa o nastere normala la dr. Aly? As vrea sa merg si eu la dansul, dar am auzit ca e cam scump, ca medic.

Un om deosebit si un doctor exceptional
De Roxana A pe 27 Ianuarie 2013

Am nascut cu dl. dr. Ali pe 18 ianuarie 2013 la spitalul Curtea de Arges. Mi-a urmarit sarcina din saptamana a 19-a si, chiar daca este foarte ocupat, pot sa spun ca de fiecare data a tratat cu profesionalism consultatia. Cine este cu adevarat profesionist isi da seama imediat de evolutia sarcinii si de eventuale probleme, nu trebuie sa stea o ora sa te consulte sau la povesti. Am fost operata prin cezariana (copilul a avut dubla circulara de cordon) si ma bucur ca s-a intamplat asa, operatia a decurs foarte bine, copilul s-a nascut sanatos, m-am recuperat foarte repede. In perioada cat am stat in spital dl. doctor s-a interesat permanent de starea mea si a copilului. Conditiile sunt ok la spital, copii sunt foarte bine ingrijiti. Daca ar fi sa mai fac un copil tot pe dansul l-as alege ca doctor si, cu siguranta, spitalul unde ar profesa dansul! Am fost foarte multumita, trebuie sa alegem bine doctorul cu care urmeaza sa nastem in asa fel incat sa fie si OM si un doctor foarte bun!

Un medic exceptional
De Laura pe 25 Ianuarie 2013

Un medic exceptional!

Contact Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

Telefon 0740.317.762
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.