• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
43 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.317.762

Opinii utilizatori

Super doctor
De Alina pe 09 Ianuarie 2015

Buna. Eu am nascut cu dl doctor doi copii, doi baieti perfect sanatosi. Primul in nov 2011 si al doilea in iulie 2013, amandoi prin cezariana. Il recomand pe dl doctor cu incredere pt ca are grija de paciente, isi da interesul.

In ceea ce priveste banii, el nu a spus o suma niciodata, a lasat la latitudinea noastra, si da, si mie mi-a dat din bani inapoi. Intradevar, nasterile au costat, fiecare, cate 1500 lei( cu tot cu Ali, mana a doua, 2-3 asistente, anestezist, neonatolog).

Este printre putinii medicii care ia bani putini. Eu am mare incredere in el. In plus operatia nici nu se mai vede, fiind cusuta pe dedesubt, a ramas doar o liniuta mica subtire.

Excelent
De Mihaela loredana pe 20 Iunie 2014

Buna fetelor, vreau sa va zic ca azi fac o luna de cand am nascut prin cezariana cu domnul doctor Ali si vreau sa va zic ca este un medic extraordinar de bun si am fost foarte multumita de el, este un medic care asi de interesul de paciente si al recomand cu incredere 100%.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De ANA MARIA pe 15 Aprilie 2014

Imi pare rau sa te contrazic! Sunt la dl doctor din 2011. Pe langa faptul ca am nascut cu dansul am si un nodul la san care mi-l tine sub observatie dinainte sa nasc. Am fost la Bucuresti la un prof universitar si cand i-am arata istoricul mi-a spus sa merg in continuare cu dl Ali ca si dansul mi-ar fi dat acelasi tratament! Este un medic de nota 2000 si nu ar face asa ceva! Era clar ca poti merge sa ceri o a doua parere si sa afli ca nu e asa. La cate paciente are sigur nu se bucura la banii tai sa iti cauterizeze o rana!

Foarte bun
De COLONESCU CARMEN GEORGETA pe 27 Martie 2014

Este un dr. foarte bun, sunt foarte multumita de dansul si spun la toata lumea ca este un dr de nota 2000 si cu toata increderea va spun ca am nascut acum o luna prin cezariana si deja azi m-am ridicat din pat, iar acum deja operatia e aproape vindecata, pot sa fac deja treburile care le faceam inainte pentru ca la tara se gaseste, nu poti sta degeaba. Il recomand cu cea mai mare incredere, sa aveti toata increderea ca e foarte cumsecade si un om foarte intelegator.

Pentru Nicolae Elena
De Roxana pe 26 Februarie 2014

Buna Nicolae Elena as dori si eu mai multe informati despre cum a decurs nasterea cu domnul dr Ali-Reza. Tot la dumnealui sunt si eu si de foarte mult timp vroiam sa gasesc pe cineva care a nascut cu dansul si cu care sa pot vorbi. Ai nascut natural sau prin cezariana? Ai putut alapta imediat dupa nastere? Unde ai nascut la Judetean sau la Hospital Muntenia? Cum sunt conditiile? Cum s-a purtat personalul de acolo cu tine? Daca doresti sa imi raspunzi o poti face aici sau pe mail meu roxiana23@gmail.com. Multumesc mult!

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Nicolae elena pe 12 Februarie 2014

Buna fetelor. Am nascut si eu cu domnul dr. Ali Reza. Vreau sa va spun ca este un doctor excelent, iar eu am nascut cu el noaptea fiind internata in spital. Am avut unele complicatii, l-am sunat si a venit imediat de acasa. Nici 5 minute nu a durat. Aveti incredere ca este un medic de nota 10 si isi da interesul.

Un doctor exceptional
De Ana-Maria pe 16 Decembrie 2013

Nu stiu de unde scoateti sumele astea extraordinar de mari. Eu am nascut in 25 mai 2012 cu dr. Aly la spitalu C de Arges, un spital modest, dar in care esti foarte bine tratat. Dupa operatie m-am putut intoarce si pe o parte si pe cealalta, as mintii daca as spune ca nu ma durut, evident simti o usturime ca doar e o taietura acolo. A doua zi dimineata am fost sa-mi vad bebele, iar a treia zi deja nu ma mai durea nimic! Iar de costul operatiei pot spune ca domnul doctor nu mi-a cerut un pret, a lasat la aprecierea noastra, sotul meu i-a dat 700 lei si am primit 200 lei inapoi! Chiar si acum merg la dansul ori de cate ori am nevoie, ma asculta si ii pot pune cate intrebari doresc, nu cum spun "unele" ca in 5 minute te expediaza! Evident ca daca nu ai ce sa-l intrebi pleci acasa ca doar nu o sa stai cu el in cabinet! Recomand cu mare incredere!

Doctor extraordinar
De Cristina pe 16 Noiembrie 2013

Nu stiu cum s-a ajuns la sumele astea fantastice. Eu am nascut cu domnul doctor in luna septembrie si pe langa faptul ca a fost un doctor minunat nu a cerut deloc cat se spune aici. De fapt, nu a cerut nimic. A lasat la latitudinea noastra. I-am dat 800 ron si am primit inapoi 100. Mentionez ca am nascut prin cezariana. Cu totul am ajuns la 1500 ron. Dumnealui nu a acceptat banii inainte, ci dupa operatie. Totul a fost foarte bine. A fost un om in primul rand. Il recomand cu toata increderea!

Cost cezariana
De Claudia pe 20 Octombrie 2013

Aveti idee o nastere normala cu epidurala cat costa la dr. Ali? Iar, pentru cezariana, eu stiu persoana care a platit 1500 lei cu totul in iulie 2013 si asta dupa operatie ( dr. Ali, mana a doua, anestezist si asistente ). Mi se pare mult prea mult 500 euro, mai pui ceva si mergi la Muntenia si sunt alte conditii. Astept pareri mamici.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Alina pe 28 August 2013

Mie mi-a cerut 500 euro. Oricum este mai bine decat la Muntenia Hospital unde te duce mult mai mult. Ai grija, ca este bine sa-i dai banii inainte de operatie. O sa-l cheme el pe sotul tau in camera de garda si acolo poate sa-i dea banii fara sa fie altii de fata.

Contact Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

Telefon 0740.317.762
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.