Suplimente alimentare pentru copii

/ / Modificat: 2011-10-24
Suplimente alimentare pentru copii

Sigur ca vrei sa nu ai probleme cu cei mici pe toata perioada anului, mai ales cand este frig sau cand copiii sunt in colectivitate (expusi racelilor si virozelor in mod frecvent). Organismul copiilor trebuie intarit cu vitamine, calciu sau probiotice care sa-i fereasca de imbolnaviri frecvente.

Compania Pharmanovi produce cele mai apreciate brand-uri de suplimente alimentare (vitamine si minerale) din Cehia si Slovacia, special create pentru copiii de peste 3 ani, masticabile si cu gust placut.

In plus, fiecare cutie aduce cadou o mica bucurie: un magnetel super haios cu diferite animalute si personaje.

Gama kids contine:

  • Complex Echinaceea cu vitamina C - Combinatia de vitamina C cu pulberea de echinaceea, extractul de fructe de soc si propolisul ajuta la intarirea sistemului imunitar al copiilor, in caz de raceli sau infectii. Pe langa rolul sau imunostimulator, complexul are actiune detoxifianta asupra organismului si reduce oboseala.

  • Complex Probiotic - Suplimentarea alimentatiei cu Bifidobacterium bifidum creste rezistenta la infectii intestinale, favorizeaza absorbtia calciului si a vitaminelor din grupul B (esentiale pentru o cresterea normala a copiilor), regleaza tranzitul intestinal, prevenind constipatia sau diareea.

Lactobacillus acidophilus lupta impotriva agentilor patogeni, reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B. Lactobacillus bulgaricus sustine flora intestinala saprofita si inhiba microorganismele patogene, ajuta la digestia proteinelor, produce substante cu efect antibiotic, creste activitatea sistemului imunitar si ajuta la eliminarea toxinelor din colon fara a perturba flora microbiana benefica. Lactobacillus rhamnosus inhiba cresterea bacteriilor potential patogene din intestin.

  • Complex Calciu + vitamina D3 - Cu o formula imbunatatita pentru a asigura aportul optim de calciu si vitamina D3, ajuta la cresterea armonioasa a oaselor, dar si a dintilor. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia rapida a calciului in organism.

Pretul recomandat : 25 ron / cutie vitamine.

Vitaminele din gama Pharmanovi pot fi gasite in farmaciile Dona, Remedio, Sibpharmamed, Pharmanet precum si in farmacii independente.

Compania Pharmanovi este prezenta de mai bine de 10 ani pe pietele din Europa, numele ei fiind echivalentul unei noi viziuni pentru sanatate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vitamine copii Suplimente alimentare copii

Articole recomandate

Citeste si despre