Copilul tau pierde timpul pe calculator? Inscrie-l la cursuri de programare online si fa din pasiune meserie

/ / Modificat: 2022-09-12
Copilul tau pierde timpul pe calculator? Inscrie-l la cursuri de programare online si fa din pasiune meserie

Copilul tau obisnuieste sa piarda vremea pe calculator? Ajuta-l sa fructifice timpul petrecut online si inscrie-l la cursuri de programare online, precum cele integrate in mentoratul WellCode.

Acest mentorat a fost gandit pe baza fisolofiei americane, fiind fondat de Petru Trimbitas in urma experientei acestuia acumulate la gigantii Facebook si Google din Statele Unite ale Americii. Mentoratul a fost structurat si organizat astfel incat sa poata fi accesibil tuturor elevilor, indiferent de nivelul de cunostinte sau varsta, motiv pentru care copilul tau va putea observa o evolutie inca de la prima logare pe platforma.

Cursuri programare online

Daca adolescentului tau ii place sa petreaca timp online si este curios sa invete limbajul ce sta la baza aplicatiilor si jocurilor pe care le foloseste, satisfa-i curiozitatea si ajuta-l sa-si descopere o pasiune care poate reprezenta baza viitoarei lui cariere profesionale. Ajuta-ti copilul sa dea curs instinctului si sa-si dezvolte creativitatea creand propriile programe sau jocuri pe calculator, dupa ce a parcurs cursuri programare online integrate in programul de mentorat si a invatat bazele limbajelor IT.

Cum este organizat mentoratul si cum sunt integrate aceste cursuri de programare online?

Mentoratul fondat de Petru Trimbitas este gandit pe doua paliere:

  • dezvoltare profesionala;

  • dezvoltare personala.

Mentorii se vor ocupa indeaproape de dezvoltarea personala a copilului tau, ajutandu-l pe acesta sa gestioneze schimbarile fiecarei etape de varsta. in cadrul sesiunilor de consiliere cu mentorii, copilul le va putea impartasi acestora gandurile si ingrijorarile care-l impiedica sa-si depaseasca limitele auto-impuse. in plus, coachii il vor ajuta sa deprinda abilitati de gestionare a emotiilor si gandurilor negative, de gestionare a infrangerilor si strategii cu ajutorul carora sa invete sa se pastreze motivat si focusat pe atingerea obiectivelor.

Cresterea capacitatii de concentrare si dezvoltarea gandirii logice vor fi alte doua abilitati ale caror efecte pozitive se vor face resimtite in toate domeniile de activitate ale copilului si se vor reflecta chiar si in rezultatele scolare.

Socializarea este un alt atu extrem de important pe care mentoratul i-l ofera copilului tau. Acest tip special de cursuri de programare online ii ofera adolescentului posibilitatea de a lucra independent, in functie de disponibilitatea si orarul scolar, fara presiunea de a fi prezent la o anumita ora. Copilul va putea lucra cand va dori, de unde va dori si cat timp va dori. Cu toate ca va invata singur, nu va fi niciodata singur. Mentorii ii vor fi mereu alaturi si il vor ajuta sa ajunga la solutia cea mai buna pentru problema de pe platforma si sa scrie cod corect si curat inca de la prima logare pe platforma.

In plus, in timpul call-urilor zilnice si saptamanale, cursantul va avea posibilitatea de a cunoaste oameni noi, pasionati de aceleasi lucruri ca si el, de a dezbate si a invata sa-si prezinte opinia in fata celorlalti elevi.

La finalul mentoratului, copilul va fi provocat sa isi gandeasca propriul portofoliu de proiecte. Fie ca va dori sa isi creeze propria aplicatie, fie sa lucreze pe anumite proiecte, rezultatele vor constitui dovada talentului si a cunostintelor acumulate, pe care le va putea prezenta in fata viitorilor potentiali angajatori.

Ofera-i un start bun in cariera! Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode si vezi cat de bine se potriveste acest tip special de cursuri programare online copilului tau. Ajuta-l sa-si descopere o pasiune, sa invete si sa puna bazele unei cariere solide, care sa-i asigure stabilitate si independenta financiara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calculator copii Meserie

Articole recomandate

Citeste si despre