Tunsori si coafuri dragute pentru copii la scoala

/ / Modificat: 2014-09-05
Tunsori si coafuri dragute pentru copii la scoala

Tunsoarea sau coafura copilului pentru scoala trebuie sa fie una simpla, draguta si cat mai practica. Tinuta scolara a prichindelului tau trebuie sa fie completata de un par ingrijit si coafat cat mai frumos, dar fara timp pierdut inutil. Care dintre urmatoarele sugestii este mai potrivita pentru noua imagine a micutului tau?

tuns_copii_ingrijire_par


Foto: hairstyles.alldesignsite.com

Tunsori si coafuri pentru fetite


Bob

Bobul - cu sau fara breton - este una dintre cele mai practice tunsori sau coafuri. Practic, ea se asaza singura si nu mai are nevoie de produse de stilizare pentru finisaj. Se mai poarta si in acest an printre fetite si le ofera un aspect ingrijit si elegant, fara prea mult efort.

tunsoare_fetite_bob
Foto: www.latest-hairstyles.com

Pouf

Este una dintre coafurile la moda printre fete. Elementul central al coafurii este bretonul. Parul se lasa drept, prins in coada sau impletit, iar bretonul se prinde usor pe spate, oferindu-i putin volum.

Daca micutei tale ii place sa aiba parul lung, atunci nu ai prea multe optiuni de tuns - doar pe la varfuri astfel incat sa aiba o forma asimetrica, rotunda ori in "V".

Pouf_coafura_fetite

Foto: www.seventeen.com

Codite

Este clar - fetitele adora parul lung si coafurile si mai putin foarfeca care este dornica sa taie cat mai mult. Fie ca ii faci doua codite sau mai multe, micuta ta va fi incantata de coafura.

Poti opta pentru spic, impletituri si alte metode de prins parul. Nu este nevoie de o tunsoare anume, ci doar de par suficient de lung si multi bureti de par. Coafura poate avea breton sau nu, in functie de preferintele fetitei.

codite_coafura_fetite_scoala

Foto: www.photl.com

Tunsori si coafuri pentru baietei


Scurt - ravasit sau finisat


Daca baieteii nu au la fel de multe optiuni ca fetitele, nu inseamna ca trebuie sa aiba tunsori si coafuri plicticoase.

Micutul tau poate avea parul scurt, dar foarte ravasit, fara o orientare anume sau se poate duce la scoala cu parul aranjat ca la carte, cu putin breton sau perciuni.
par_scurt_ravasit_copii
Foto: www.hairfinder.com 


Bob asimetric

Si baieteii pot incerca o tunsoare bob, cu varfuri filate si asimetrice.

Aceasta coafura este potrivita numai daca micutul tau are suficienta rabdare pentru a-l finisa cu produse de stilizare, in fiecare zi. Nu este o coafura tocmai pragmatica, dar este extrem de eleganta si moderna.
coafura_baieti_bob_asimetric
Foto: www.hairfinder.com

Par lung, cu breton

Aceasta tunsoare este de inspiratie italiana si ofera un aer latin baietelului tau. Ea este asemanatoare bobului de la fetite, doar ca parul este usor mai dezordonat si ravasit. Bretonul si coafarea lui reprezinta piesa de rezistenta a frizurii.
coafura_baieti_aspect_italian
Foto: www.hairfinder.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre