Jucariile vedeta ale sezonului iarna 2012-2013

/ / Modificat: 2012-10-31
Jucariile vedeta ale sezonului iarna 2012-2013

Ca in fiecare an, in preajma lunilor de iarna, parintii cauta cele mai frumoase jucarii pentru cadourile de sarbatori. Anul acesta care vor fi jucariile vedeta? Intram repede pe www.jucarii-online.eu – magazin cu mii de jucarii pentru copii si iata ce ne atrage atentia:

Pentru fetite avem o multime de papusi, plusuri interactive dar si jocuri electronice:

Papusa Cicciobello Love'n Care

cicciobello

Asemeni unui bebelus adevarat care nu se simte bine, se manifesta in moduri diferite: plange si obrajorii s-au inrosit, ii poti lua temperatura cu ajutorul termometrului special. Daca nu isi revine, trebuie sa ii faci o injectie chiar daca plange. Poti sa ii dai lapte, miere, vitamine sau sirop pentru tuse, apoi luandu-o in brate, cu suzeta in gurita, va adormi imediat.

Papusa Pipi Popo

Pipipopo

Dupa ce este hranit, bebelusul face pipi si caca, si prin urmare va trebui sa i se schimbe scutecul si i se inroseste funduletul. De asemenea, daca nu este hranita, papusa Pipi Pipo va plange pana va primi de mancare.

Catelusul Gogo

Gogo

Gogo este un catelus adorabil care vrea sa te insoteasca oriunde! Ca sa-ti arate cat de mult ii place sa se plimbe, catelusul tau va latra si va da din codita.

Pisicuta Lulu

Lulu

Daca o atingi, pisicuta Lulu va miorlai. Daca e mangaiata pe cap, ea va toarce si se va rostogoli. Atinge-i mustatile, iar ea va da din cap. Lulu, cea mai afectuasa pisicuta, adora sa stea in brate si are diverse miscari, exact ca un animal adevarat.

Consola Lexibook cu 100 de jocuri si ecran LCD

consola

Consola cu ecran LCD ofera o gama variata de jocuri si este foarte practica, putand fi luata peste tot datorita dimensiunilor reduse. Contine 100 de jocuri de diverse categorii: sportive, jocuri cu motor, de aventura, si alte jocuri creative si de strategie.

Lista este lunga si continua cu: Minnie plus interactiv, Mickey plus interactiv, Nenuco set scoala, Nenuco Nancy Iarna, Nenuco Snack time, Catelusul Bobby, Iepurasul Milkey, Poneiul Toffee, jocurile Gelarti si fabrica de ciocolata, chipsuri si fructe.

Pentru baietei, varf de lance vor fi:

Titirezi si arenele din gama Beyblade

beyblade

Sezonul acesta avem trei seturi noi: Beyblade Triple Battle Set, Beyblade Half Pipe Battle Set si Beyblade Destroyer Dome. Seturile includ titirezi editie limitata, lansatoare si arene.

Masinute electrice si cu pedale de la Toys Toys

ToysToys

Brandul Toystoys de origine italiana reuseste sa redea prin modelele sale replici in miniatura ale modelelor reale. In gama sunt incluse modele cunoscute: Ferrari Enzo, Ferrari California, Alfa Romeo 8C, Ferrari F1, Lamborghini Gallardo, Mercedes SL, VW Beetle, Audi R8 Spyder, BMW M3, Mini Cooper, Fiat 500, Fiat Abarth precum si personaje de desene animate, Minnie, Mickey si Fulger Mcqueen.

Circuite cu masinute incluse de la Faro

circuite

Super garaje cu parcari supraetajate. Parcarile includ benzinarii, spalatorii auto, semne luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric), rampe si lifturi. Soselele cu dublu sens si masinutele Die Cast sunt incluse.

Masinute Bruder

bruder

Masinutele Bruder fac parte din trei categorii principale: constructii, utilaje agricole si utilaje comerciale. Masinutele redau in cel mai mic detaliu modelele originale. Intre masinutele cele mai cautate sunt camioane DHL, camion Scania, masina gunoi, masina deszapezire, masini erbicidat, tractoare John Deer, Class, fertilizatoare, grape rotative, semanatoare si lista continua cu sute de modele.

Asadar, sunt multe jucarii frumoase disponibile sezonul acesta.

Spor la cumparaturi!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre