Jucariile copilului tau in vacanta: care sunt cele mai potrivite?

/ / Modificat: 2013-05-02
Jucariile copilului tau in vacanta: care sunt cele mai potrivite?

Calatoriile si vacantele alaturi de copii pot fi deopotriva o adevarata incantare si o provocare. Pentru a le atrage si mentine atentia copiilor in timpul calatoriei cu trenul, cu avionul ori cu masina, dar si pentru a le asigura distractia pe durata vacantei, te poti folosi intotdeauna de jucarii creative si educative. Iata cateva idei de jucarii care te vor scoate din incurcatura in vacanta, indiferent de varsta copilului tau!

Carti de colorat

Cartile de colorat nu ar trebui sa lipseasca din bagajul de vacanta! Cu desene complexe ori simple, cu personaje din desene animate ori basme, cartile de colorat ii vor capta atentia prichindelului tau si il vor face sa uite de plictiseala si de drumurile lungi. Pune-i la dispozitie creioane si carioci colorate sau chiar si stampile cu tusiera, pentru ca micutul tau sa isi creeze propriile desene cu animalute.

Jocuri de societate

Nu ai cum sa dai gres cu jocurile de societate! Jocurile de acest tip pot implica toti membrii familiei in vacanta sau ii pot distra pe cei mici la plaja, la picnic sau chiar in camera de hotel, la finele unei zile presarate cu activitati de exterior. Opteaza pentru jocuri de societate distractive si educative in acelasi timp, pentru copii mari si mici, precum Activity si Mesterul Manole.

jocuri-cuburi

Vrei sa te asiguri ca micutii tai nu se vor plictisi de jocurile de societate in vacanta? Atunci poti alege setul de 150 de jocuri intr-unul singur, cu planse si carti de joc, pioni, zaruri si figurine.

Jucarii pentru activitati fizice in vacanta

O vacanta la munte sau la mare, oriunde copiii se pot desfasura in aer liber, poate deveni mult mai distractiva daca le pui prichindeilor la dispozitie jucarii cu ajutorul carora sa se implice in activitati fizice felurite.

O idee excelenta pentru baietei ar putea fi un set de hochei/fotbal, care poate fi transportat in vacanta si montat la fata locului, pe nisip sau pe gazon, oricand micutii au chef de o portie strasnica de distractie. De asemenea, fetitele si baieteii deopotriva isi pot consuma energia debordanta jucand badmington, tenis, frisbee sau folosind alte jucarii destinate sportului.

Jucarii educative

Jucariile educative sunt produse complexe, ce contribuie la dezvoltarea copilului tau in mod distractiv! Te poti folosi de atributele lor pentru a-i capta atentia prichindelului in vacanta, micutul urmand sa se amuze si sa invete in acelasi timp!

Jucarii educative pe care le poti lua in vacanta cu copiii sunt, printre altele, laptopurile-jucarie, pentru micutii de peste 3 anisori, care includ activitati diverse (jocuri matematice, desen, compozitie muzicala, jocuri de memorie, dactilografie, jocuri de limba etc.), pot fi bilingve si emit sunete.

Jucarii interactive

Jucariile interactive sunt cu singuranta alegeri ideale in vacanta! Pot implica, de altfel, intreaga familie, transformand experienta jocului intr-una amuzanta pentru toti membrii acesteia. Jucarii de acest tip sunt instrumentele muzicale, precum chitarele, sau chiar jucariile care testeaza indemanarea familiei, precum seturile de arcas si arbaletele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii Jucarii copii Jucarii calatorie copii

Articole recomandate

Citeste si despre