Huggy Wuggy, jucaria adorata de copii, cosmar pentru parinti

/ / Modificat: 2022-05-11
Huggy Wuggy, jucaria adorata de copii, cosmar pentru parinti

Huggy Wuggy este jucaria care a creat multe controverse in intreaga lumea. Jucaria care a castigat rapid inimile copiilor si care se gaseste peste tot, inclusiv in Romania, a creat multe controverse printre parinti si profesori.

Huggy Wuggy personajul negativ dintr-un joc video. Jucaria are un aspect infricosator. In plus, reclama jucariei si versurile melodiei sunt socante, fiind desprinse parca din filmele de groaza.

“Numele meu este Huggy Wuggy/ Dintii ascutiti te lasa sangerand/ Niciodata sa nu-mi spui ca sunt urat./ Imbratiseaza-ma pana mori.

Stiu unde te ascunzi/ In jos pe ventilatie aluneci / Nu stii ca te voi gasi?/ Oriunde ai umbla

In intuneric astept/ Nu exista scapare/ Nu stii ca sunt chiar in spatele tau?/ Mai aproape decat crezi.

Aceasta este fabrica mea/ Aceasta este casa mea/ Zece ani m-am plimbat pe aceste holuri/Asteptand singur./ Deci nu vii sa te joci cu mine?/ Mai stai putin./ Promit ca nu voi musca asa tare/ Ai incredere in zambetul meu.

Numele meu este Huggy Wuggy/ Ma bucur ca ai venit la joaca/ Ramai pana cand noaptea devine zi./ Joaca-te toata noaptea.

Numele meu este Huggy Wuggy/ Desi nu mmi se face foame / Tot vreau sa te gust/ Doar o mica muscatura

Aceasta este fabrica mea/ Aceasta este casa mea/ Zece ani m-am plimbat pe aceste holuri/Asteptand singur./ Deci nu vii sa te joci cu mine?/ Mai stai putin./ Promit ca nu voi musca asa tare/ Ai incredere in zambetul meu.

Numele meu este Huggy Wuggy/ Corp neclar si dragalas/ Nu vrei sa vii sa ma imbratisezi?/ Imbratiseaza-ma pana mori.”, sunt versurile melodiei din reclama.

In ciuda faptului ca multi copii o adora, parintii revoltati au facut o multime de apeluri disperate. Desigur, parerile acestora sunt impartite, in timp ce unii considera jucaria simpatica si inofensiva, altii considera aceasta jucarie infricosatoare.

Mai mult, copiii din intreaga lume au inceput sa-l imite pe Huggy Wuggy si sa recite versurile controversate din reclama.

Parintii nu sunt incantati sa aduca acasa amenintarea albastra. In acelasi timp educatorii se straduiesc sa inteleaga o astfel de tendinta sinistra. Acest lucru a dus la raspandirea dezinformarii cu privire la scopul personajului si la continutul videoclipurilor pe care acesta le-a inspirat.

"Mi s-a adus la cunostinta ca un personaj numit "Huggy Wuggy" este vizionat de copiii nostri online... Personajul poate fi vizualizat cu usurinta pe canalele YouTube si este un ursulet de plus cu dinti ascutiti care canta cantece ingrijoratoare despre imbratisari si crime. Intr-unul dintre videoclipuri, ursuletul ii cere privitorului sa isi dea ultima suflare. Este un personaj foarte inselator, deoarece imbratisarile ar trebui sa fie vazute ca ceva bun si iubitor.", a scris pe Facebook un director din Marea Britanie, David Hegarty, in incercarea de a-I avertiza pe parinti cu privire la jucaria sinistra.

Unii parinti considera jucaria inofensiva, in timp ce altii par sa creada ca personajul a fost creat cu rautate, cu intentia de a inspira violenta reala si de a le spala creierul copiilor.

Un copil de 3 ani a vrut sa sara pe geam

Mai mult, un copil de trei ani care a vizionat videoclipul a vrut sa sara pe geam precum personajul Huggy Wuggy. Intamplarea a fost facuta publica chiar de mama copilului, Betth Buxton.

Mama a trei copii de 12, 10 si 3 ani, a dorit in acest mod sa atraga atentia asupra pericolului la care sunt supusi micutii.   Fetele cele mari se jucau clebrul joc video care il are ca personaj pe Huggy Wuggy. Baietelul de trei ani se uita la ele si s-a urcat pe geam spunand ca se arunca de acolo si moare, apoi se intoarce, asa cum face si Huggy Wuggy. Mama acestuia a aflat apoi ca micutul povestea la gradinita despre atacuri armate, ca si cand acestea ar fi avut loc la el acasa, potrivit forbes.com.

Producatorul american al jocului, MOB Games, va lasa in viitorul apropiat partea a doua a jocului Poppy Playtime, care il care ca personaj principal pe Huggy Wuggy.

 FOTO: realitatea.net

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre