O mama isi penseaza fiica de trei ani. Opiniile oamenilor sunt impartite "Nu ma deranjeaza"

/ / Modificat: 2023-10-04
O mama isi penseaza fiica de trei ani. Opiniile oamenilor sunt impartite

Pe retelele de socializare exista videoclipuri care devin rapid virale din cauza continutului. Este si cazul unui videoclipul unei mame, in care penseaza sprancenele fiicei sale in varsta de trei ani.

Este si cazul influenceritei Leah Garcia care a postat pe Tik Tok un filmulet prin care epila sprancenele fiicei sale de trei ani. Mesajul din video este “Nu imi pasa! Prefer sa ma catalogati ca fiind o mama rea decat sa-mi las fiica cu sprancene unite cum au facut parintii mei”. Videoclipul a ajuns rapid viral, strangand peste 4 milioane de aprecieri si peste 43 de mii de comentarii.

Motivul pentru care face acest lucru este pentru ca ceilalti copii, de la locul de joaca sau de la gradinita sa nu o tachineze din cauza sprancenelor foarte dese si unite pe care micuta le are.

Parerile utilizatorilor au fost impartite, insa cele mai multe comentarii sunt comentarii de apreciere, in care oamenii, majoritatea femei, spun ca si-ar fi dorit ca si mamele lor sa fi facut asta pentru ele pentru a nu fi ridicularizate de ceilalti copii.   

Au existat insa si comentarii negative, prin care mama era pusa la perete de alte mame. Acestea ii reproseaza femeii ca fetita este prea mica pentru a fi supusa la astfel de metode de infrumusetare, iar altele au subliniat faptul ca acest lucru o poate faca sa se simta mai nesigura pe ea.

Dupa cateva zile de la postarea videoclipului, Leah, mama fetitei, a raspuns la critice primite de la internauti spunand ca va continua sa faca acest lucru pentru a impiedica ca fiica ei sa fie ranita de cuvintele altor copii.

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO ♬ original sound - Leah Garcia

FOTO: tiktok.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire Copii Mama

Articole recomandate

Citeste si despre