Trecerea de la patut la pat de oameni mari

/ / Modificat: 2011-10-25
Trecerea de la patut la pat de oameni mari

copil_patPentru copii este o schimbare majora in universul lor. Din acest motiv, multi parinti se intreaba cand este recomandata trecerea de la somnul in patut la patul de "oameni mari".

Fiecare copil este unic. Nu exista o regula stricta in ceea ce priveste acest subiect, dar nu este recomandat sa o faceti inainte de 18 luni.

Pentru ca nu exista reguli, puteti face aceasta mutare cand credeti ca este necesara. De exemplu, daca nu mai folositi scutecele de unica folosinta si copilul face la olita sau wc, atunci este momentul trecerii la alt pat pentru a permite copilului sa se dea jos din pat pentru a merge la toaleta.

Alt motiv este marimea patutului, copilul nu mai doarme confortabil in el.


Un motiv la fel de intemeiat este si faptul ca micutii reusesc sa "escaladeze" patutul, deoarece exista riscul unei accidentari.

copil_somn_patTrecerea la un pat obisnuit se poate dovedi a fi dificila pentru unii copii; de aceea, un pic de confort in plus nu strica niciodata, o aparatoare de pat va poate ajuta in aceasta perioada.

Aparatoarea de pat DreamTubes este un produs inovator, care a castigat multe premii renumite in industria produselor pentru copii, si a luat cinci puncte din cinci la testele de siguranta pentru aparatorile de pat.

Ofera protectie pe ambele laterale, asigurand un mediu confortabil si sigur pentru copil.

Este un usor de folosit si complet portabila, constand intr-un cearceaf dotat cu doua buzunare integrate si doua tuburi gonflabile robuste. Faptul ca este portabila va ajuta foarte mult cand plecati in concediu deoarece veti putea transforma orice pat in "patul de acasa", copilul nu va simti ca a schimbat patul, va dormi linistit intr-un pat familiar si sigur. Este ideala pentru calatorie,compacta pana la dimensiunea unui prosop de plaja.

aparatoare_pat_copilSe monteaza pe pat foarte rapid si usor: puneti pur si simplu cearceaful pe saltea, umflati tuburile si trageti feromoarele la buzunarele integrate.


Este din bumbac 100% si se poate spala inclusiv la masina de spalat. Este recomandata cumpararea unui cearceaf de schimb.

Aparatoarea de pat DreamTubes se potriveste pentru patuturi cu dimensiunile 70*140 cm si pentru paturi pentru o persoana cu dimensiuni 90*200 cm.

Intreaga gama de aparatore DreamTubes de la DuskyMoon –Anglia se gaseste pe www.babykit.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre