Cum sa-i tii ocupati pe copii, fara sa apelezi la ecrane

/ / Modificat: 2024-01-07
Cum sa-i tii ocupati pe copii, fara sa apelezi la ecrane

Telefoanele mobile si tabletele devin o resursa usoara atunci cand vine vorba de distractia copiilor in afara casei. Fie ca acestia calatoresc cu masina sau cu avionul, asteapta pranzul intr-un restaurant sau isi asteapta randul intr-o sala, multi parinti ajung sa cedeze in fata ecranelor pentru ca micutii lor sa nu se planga.

Si, desi este adevarat ca exista alternative mai bune pentru a-i distra pe copii atunci cand iesim din casa, nu intotdeauna avem idei practice, originale si, mai ales, obiecte pe care sa le purtam mereu in geanta, care sa-i tina ocupati.

Idea geniala pentru a-ti tine copiii ocupati fara sa foloseasca ecranele

Cand calatoresti sau esti nevoit sa astepti intr-un loc pentru o perioada mai lunga, copiii se vor plictisi rapid si vor dori sa se uite la desene. Insa, cu aceasta idee simpla ii poti tine departe de ecrane.

Ai nevoie doar de o cutie amuzanta in care sa adaugi abtibilduri, creioane colorate, o carticica de colorat, creta si carti de joc.

Aceste obiecte te vor salva de la multe neplaceri si acopera o gama larga de activitati. Copiii pot desena pe asfalt (daca sunteti in parc) sau in carticica (daca va aflati in masina sau avion) ori puteti juca impreuna carti. Iar daca ii plac povestile nu uita sa ai mereu la tine o carte de povesti.

 Acest kit este deosebit de util in cazul in care doresti sa-I tii pe copii departe de ecrane.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecrane Copii

Articole recomandate

Citeste si despre