Clasa Einstein, stimuleaza abilitatile copilului tau

/ / Modificat: 2011-10-25
Clasa Einstein, stimuleaza abilitatile copilului tau

"Lasati-i pe copii sa incerce!

Lasati-i pe copii sa simta!

Lasati-i pe copii sa reuseasca!

Dati-le libertate si ei vor crea!"

Clasa Einstein a fost conceputa pentru copiii cu varsta intre 3-7 ani in scopul de a-i ajuta sa isi dezvolte anumite abilitati specifice varstei pregatindu-i astfel pentru scoala. Ne propunem ca prin aceste ateliere sa imbunatatim capacitatea de concentrare si atentie, dezvoltarea creativitatii, cresterea independentei si autonomiei, stimularea increderii in sine si nu in ultimul rand sa descoperim ce abilitati si talente ascunde "Micutul Einstein".

Ceea ce copilul va face la Clasa Einstein este un program complementar gradinitei, scolii. Programul se intinde pe o perioada de 6 luni cu o frecventa de 1 sedinta pe saptamana. Datorita caracterului circular al cursului, copilul poate incepe oricand, nu neaparat din prima sedinta.

Grupele sunt formate de maxim 12 copii cu 2 moderatori. La finalul fiecarui curs, copilul primeste o evaluare prin care se vor identifica punctele forte si punctele slabe specifice temei. La finalul celor 6 luni, la cererea parintelui oferim o evaluare completa si elaborioasa.

Saptamanal ne propunem sa tinem 2 ateliere demonstrative, unul pentru categoria de varsta 3-5 ani si altul pentru categoria de varsta 5-7 ani.

Miercuri, 24 februarie, vom organiza primul atelier pentru copiii de 3-5 ani incepand cu ora 18, iar joi, 25 februarie, are loc primul atelier pentru copiii de 5-7 ani, tot incepand cu ora 18.

Clasa va fi coordonata de doamna Iulia Pantazi impreuna cu colaboratorii sai.

Adresa Centrului este Str. Ion Racoteanu nr 1, sector 3.

Durata atelierului este de 1h 30 min si activitatea va fi inregistrata pentru ca parintii sa poata urmari ulterior activitatea copiilor lor.

Pentru cei mici tema de miercuri va fi "Degetele mele".

Pentru cei din grupa 5-7 ani, vom merge pe o tema despre responsabilizare, evident raportat la varsta lor.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactat pe email la adresa contact@centru-iuliapantazi.info si sa ne precizati numele si varsta copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre