7 crafturi pentru copii din tuburile de la hartia igienica

Cartoanele (tuburile) ramase dupa terminarea hartiei igienice reprezinta o sursa de inspiratie excelenta pentru indemanarea, creativitatea si imaginatia copiilor. Pe principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma", iti prezentam 7 idei originale de a transforma tuburile de carton de la hartia igienica in cele mai simpatice jucarii pentru cei mici!

Suport de pixuri si creioane

Majoritatea modelelor de suporturi de pixuri si creioane din magazine este formata din mai multi cilindri, lipiti intre ei. Nu mai este nevoie sa ii cumperi un astfel de suport copilului. Il puteti face impreuna, din tuburile de la hartia igienica. Taiati trei sau patru tuburi, astfel incat puse unul langa altul sa aiba inaltimi diferite. Decupati cercuri din carton cu diametrul pe care-l au tuburile si lipiti-le pe fundul fiecarui cilindru in parte, pe post de capace, astfel incat, atunci cand ridicati suportul, creioanele sa nu cada din el.

1 din 7 >

Taguri Crafturi copii cartoane hartie igienica Crafturi cartoane hartie igienica Crafturi copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul