7 activitati distractive prin care copiii invata alfabetul

Invatarea alfabetului este printre primele activitati educative pe care le fac parintii cu copilul mic si reprezinta o achizitie de baza pentru scris si citit. Cel mic poate invata foarte usor si rapid alfabetul daca este stimulat corespunzator! Aplicatiile pe telefon, carticelele ilustrate sau de desenat, puzzle-urile, poeziile, crafturile sau jocurile video reprezinta metode atractive prin care trezesti interesul prichindelului tau pentru litere si alfabet. Iata cum!

Crafturi simple cu litere

Literele alfabetului pot deveni cu usurinta produse ale imaginatiei si creativitatii copilului, dar mai ales ale indemanarii lui. Chiar daca este prea mic pentru a coase singur litere din fetru sau pentru a le decupa din carton sau alte materiale, roaga-l sa contribuie la realizarea lor atunci cand le faci tu. In acest fel, este expus si mai mult literelor noi si ii poti vorbi in timp ce le creati, pentru a se familiariza cu ele si a le retine mai usor. Apoi, lasa-i-le la indemana, sa se joace cu ele.

1 din 7 >

Taguri Jocuri invatare alfabet copii Invatare alfabet copii Activitati invatare alfabet

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul