5 crafturi simple din hartie pentru copii

Pune in manutele copilului tau cateva coli de hartie si vei observa cu usurinta ca imaginatia si indemanarea lui nu vor sta deloc degeaba. Isi vor face treaba si vor determina prichindelul sa modeleze niste crafturi de toata frumusetea. Poate nu intelegi tu mare lucru din ele si nici nu sunt cel mai bine finisate decoratiuni, dar sunt facute cu dragoste si stradanie de catre copilul tau, de aceea, ele sunt cele mai frumoase pentru tine si cei dragi! Da-i o mana de ajutor acolo unde se impotmoleste, dar lasa-i libertatea sa creeze singur 5 crafturi simple, dar interesante, din hartie!

Inghetata la cornet

Una din cele mai simpatice idei pentru modelarea hartiei este cornetul de inghetata. Micutul tau poate face un "savuros" cornet, plin cu inghetata, doar din bucatele colorate de hartie. Cumpara-i hartie cartonata maronie, dar si glasata sau creponata, in diferite culori. Invata-l sa ruleze si sa lipeasca bucata maro de hartie cartonata sub forma unui con, pentru a crea cornetul. Apoi, din franjuri de hartie creponata, modeleaza o bila, astfel incat sa para o cupa de inghetata, pe care o pui in cornet. Poti modela inghetata din cornet si din bucatele de hartie glasata si poti pune in varf un nasturel rosu, pe post de ciresica.

1 din 5 >

Taguri Crafturi hartie copii Decoratiuni hartie copii Decoratiuni copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul