Scaunele auto Cybex - o dovada a calitatii germane in care siguranta se imbina armonios cu eleganta

/ / Modificat: 2021-07-28
Scaunele auto Cybex - o dovada a calitatii germane in care siguranta se imbina armonios cu eleganta

Cand stii ca cei dragi sunt in siguranta esti mai relaxat si, desigur, te simti mai bine. Acest lucru ar trebui sa fie valabil si in trafic, iar scaunele auto Cybex sunt cea mai buna alegere pentru siguranta celor mici.


Acestea se disting de restul modelelor prin faptul ca asigura copiilor un adevarat cocon moale si confortabil. De asemenea, sunt sigure si robuste, testate indelung si premiate de nenumarate ori.


Se remarca prin manevrabilitatea sporita si designul revolutionar si sunt considerate produse de varf pentru a asigura copiii in trafic si a le creste gradul de confort.


Este un produs cu peste 350 de premii!

Calitatea germana isi spune cuvantul si de aceasta data! Scaunele auto Cybex sunt supuse in fiecare an la sute de teste de impact, fiind evaluate si reevaluate periodic de institutele de testare independenta.


De asemenea, sunt renumite pentru numeroasele premii pe care le-au obtinut la testele europene de siguranta, precum ADAC sau Stiftung Warentest.


Siguranta sporita pentru copii!

Linia de scaune auto Cybex combina designul unic cu siguranta greu de egalat si facilitatile inteligente de functionare. Iata prin ce se evidentiaza aceste produse:


Sistem de monitorizare - este disponibil pentru Clound S i-Size si Sirona S i-Size. Clipul Sensor Safe se ataseaza la ham si tine parintele la curent cu starea sistemului de siguranta, dar si cu starea copilului din scaun;


Posibilitate de rotire a scaunului - asigura parintilor o utilizare confortabila si flexibila si faciliteaza accesul in masina. Sistemul modular Cybex Platinnum se instaleaza rapid, cu doar un click si poate gazdui doua scaune auto diferite, fiind util pana la varsta de 4 ani;


Pozitie ergonomica culcata - sistemul Cloud S i-Size faciliteaza pozitia culcata perfecta pentru un nou-nascut;


Pozitie de imbarcare facila - mecanismul de rotatie inovator al bazei de pana la 360 de grade permite rotatia catre usa masinii si faciliteaza accesul copilului in scaunul auto;


Protectie laterala la impact - a fost continuu imbunatatita si are ca scop reducerea fortelor de impact in cazul coliziunilor laterale.


Scaun auto orientat catre spate pana la 4 ani!

Este stiut ca, pentru siguranta maxima, scaunul auto trebuie orientat catre spatele masinii. Din fericire, modelul Cybex Sirona permite aceasta pozitie cat mai mult posibil, de la 45 la 105 cm inaltime copil, pana la 18 kg sau pana la varsta de 4 ani, ceea ce este un real avantaj!


Fortele de impact sunt distribuite uniform pe suprafata mare a carcasei scaunului, iar energia este absorbita de protectiile laterale suplimentare. Aceste aspecte reduc sesizabil tensiunea exercitata in zona gatului, a umerilor, a organelor interne si a capului micutului din scaun. Prin urmare, acest scaun auto reduce considerabil riscurile de ranire a copilului in cazul unei coliziuni frontale.


Protectie suplimentara impotriva impactului lateral

Scaunul auto Cybex Sirona S este dotat cu un sistem reglabil de protectie impotriva impacturilor laterale. Astfel, este crescut gradul de securitate al copilului si redus riscul de accidentare in cazul coliziunilor laterale.


Tetiera reglabila brevetata

Tetiera scaunului auto Cybex este reglabila si se poate fixa in trei pozitii diferite. Aceasta este o alta caracteristica de siguranta care creste gradul de confort si, totodata, reduce riscul de accidentare in cazul unei coliziuni. Tetiera poate fi inclinata pentru a schimba centrul de greutate al capului copilului si a preveni caderea acestuia in timpul somnului. De asemenea, in cazul unei coliziuni laterale, tetiera protejeaza capul si gatul de impact si creste nivelul de securitate a zonelor sensibile.


Reglaje pe inaltime si latime

Un alt beneficiu al scaunelor auto Cybex este acela ca pot “creste” o data cu copiii. Acest lucru este posibil datorita reglajelor pe inaltime si pe latime care creste considerabil perioada de utilizare a scaunului, perioada in care ofera confort si siguranta depline.


Alege sa investesti inteligent in siguranta copiilor tai si achizitioneaza scaune auto Cybex - sunt printre cele mai bune!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scaun auto copii Scaun auto

Articole recomandate

Citeste si despre