Cat de importanta este curatenia masinii atunci cand ai copii?

/ / Modificat: 2022-02-09
Cat de importanta este curatenia masinii atunci cand ai copii?

Un drum cu masina atunci cand ai copii pare mult mai lung decat este in realitate. Plictiseala si statul in acelasi loc ii determina pe cei mici sa faca tot felul de nazbatii ce le dau batai de cap parintilor. De multe ori, cand deschizi usa din spate a masinii, se revarsa un morman de jucarii, mancare si ambalaje de la diverse gustari. Nu stii ce sa faci mai intai – sa scoti copilul din scaunul auto sau sa aduni mizeria?

Astfel de drumuri isi lasa amprenta si asupra interiorului masinii. Bancheta din spate este intotdeauna plina de pete, iar pe jos sunt firimituri, bucati de biscuiti sau de fructe si sticle de apa aruncate. Gunoiul este usor de strans, dar ce faci cu petele, urmele de noroi de pe jos sau amprentele mainilor de pe geamuri? Spalatoria auto este varianta cea mai buna, dar cand sa mai ai timp sa mergi la spalatorie cand trebuie sa ii duci pe cei mici dimineata la gradinita, sa te intorci acasa, sa reusesti sa iti faci o cafea si un pic de ordine, apoi sa deschizi laptopul si sa te apuci de task-urile de la job?

Vehicool vine in intampinarea tuturor mamelor (si de ce nu, si tatilor) ca o solutie inedita si practica ce te ajuta sa iti pastrezi mereu masina curata. iti descarci aplicatia, iti faci cont si introduci toate datele despre masina, adaugi locatia, serviciul pe care il doresti, programezi data si ora si asta e tot! Un agent se va deplasa la adresa indicata pentru a-ti spala masina in timp ce tu lucrezi, faci curat sau te bucuri de cafeaua pe care ti-ai facut-o dimineata, dar pe care nu ai apucat inca sa o bei.

Iata ce avantaje iti ofera o spalatorie auto mobila si un abonament nelimitat la Vehicool:

  • Confort – poti pleca oriunde cu cei mici fara sa te mai stresezi ca murdaresc toata masina. Stii ca la reintoarcerea acasa poti programa o spalare a masinii chiar la tine acasa, la birou sau in orice alta locatie. Vei descoperi din nou placerea condusului.

  • Siguranta – cunoastem cateva mamici care au stricat tapiteria masinii in incercarea de a scoate petele. Noi ne vom ocupa de acest aspect fara sa distrugem interiorul masinii – folosim solutii si echipamente de ultima generatie care ne ajuta sa scoatem petele rapid.

  • Sustenabilitate – la o singura spalare auto folosim doar 5 litri de apa. Asa ca, impreuna protejam si mediul inconjurator.

O mama trebuie sa se imparta zilnic intre job, copii si activitatile casnice. Vehicool iti vine in ajutor si iti ia de pe umeri grija curatarii masinii. Mai mult decat atat, iti vom transforma masina intr-un mediu sigur pentru plimbarea celor mici – praful, murdaria si impuritatile care se aduna pe tapiteria masinii pot fi un pericol pentru sanatatea celor mici. Tocmai din acest motiv se recomanda curatarea periodica. Opteaza pentru un abonament nelimitat Vehicool si circula mereu cu o masina curata si igienizata!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curatenie copii Copil in masina

Articole recomandate

Citeste si despre