Ce fel de cercei oferim fetitelor?

/ / Modificat: 2012-07-04
Ce fel de cercei oferim fetitelor?

Cand devenim parinti, intreaga lume pare a se transforma, copilul devine centrul universului nostru si ne dorim pentru el tot ceea ce este mai bun si mai frumos. Nu mai putem face rabat de la calitate, ne dorim sa fie sanatos, sa beneficieze de toate elementele necesare care sa conduca la siguranta si fericirea lui.

Atunci cand suntem anuntati ca vom deveni parinti de fetita si ne pregatim cu tot ceea ce este necesar sa o intampinam in viata noastra, multi dintre noi ne gandim daca sa ii punem sau nu cercelusi.

Cercelusii sunt un simbol al feminitatii si frumusetii, un element foarte intalnit in cultura noastra si daca reusim sa rezolvam dilema ii punem sau nu cercei ingerasului nostru? – urmatoarea intrebare care se naste este "ce fel de cercei ii punem?".

Cerceii trebuie sa fie in primul rand siguri, astfel incat sa fie eliminate orice riscuri legate de siguranta copilului: cerceii trebuie sa aiba un sistem de inchidere special gandit pentru siguranta copilului, care sa nu se deschida usor si sa nu permita ranirea urechiuselor. In acelasi timp, reprezentind un element estectic, cercelusii trebuie sa fie frumosi si adaptati varstei copilasului, trebuie sa fie realizati din materiale care sa nu produca alergii si iritatii, cele mai potrivite metale fiind aurul si argintul.

Cercei deosebiti, cu sistem de inchidere inovator, pentru fetite speciale

Din nefericire, majoritatea fetitelor primesc cercei de mari dimensiuni, periculosi si total inestetici in urechile lor atat de micute, principalul motiv fiind acela ca pe piata romaneasca oferta in materie de accesorii pentru copii este aproape inexistenta. La nivel international, exista cercelusi speciali pentru fetite care respecta toate standardele legate de calitate, siguranta si estetica.

Kids Bijou comercializeaza pentru prima data in Romania cercelusi deosebiti pentru fetite speciale. Acesti cercelusi sunt produsi in Spania, din aur si pietre pretioase si semipretioase si sunt cu adevarat deosebiti prin sistemul inovator de inchidere cu surub infiletat la spate care nu permite ranirea urechiuselor. Exista o larga varietate de modele cu design special creat pentru a produce bucuriecopiilor si pentru a-i pastra in lumea lor vesela, de poveste.

Cercelusii Kids Bijou au un design precis si de mici dimensiuni pentru a preveni o posibila agatare de haine si producerea de rani. Sistemul de inchidere cu protectie ii face ideali si pentru bebelusi.

Acum, aveti ocazia sa oferiti fetitelor voastre cercei frumosi, de calitate si mai ales siguri!

Citeste si: Cand este sigur sa punem cercei fetitei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cercei fetite

Articole recomandate

Citeste si despre