Nu putem iesi la joaca? Jucarii de interior speciale, care il vor face fericit pe copilul tau

/ / Modificat: 2020-05-11
Nu putem iesi la joaca? Jucarii de interior speciale, care il vor face fericit pe copilul tau

Copiii sunt greu de tinut in casa cand e frumos afara si este foarte important sa le gasesti preocupari cat timp starea de urgenta ne obliga sa petrecem mai mult timp in locuinte. Atat timp cat parcurile si spatiile de joaca sunt inchise, ai nevoie de jucarii de interior care sa starneasca interesul si imaginatia copiilor si sa ii ajute sa nu se plictiseasca.

Dupa 15 mai a fost anuntata o relaxare a restrictiilor menite sa impiedice raspandirea COVID-19, insa autoritatile recomanda ca prudenta sa ramana cuvantul de ordine. Interdictiile vo fi ridicate treptat, in mai multe etape, si inca nu a fost anuntata oficial redeschiderea parcurilor sau a locurilor de joaca, intrucat dezinfectarea este greu spre imposibil de controlat.

Cand trebuie sa stea mai mult in casa, copiii au nevoie de preocupari care sa para mereu noi. Din fericire, exista o multime de jucarii pentru copii care le pot starni interesul.

Pentru copii mai mari de 3 ani poti opta pentru o bucatarie Viga Toys cu accesorii care ii vor ajuta sa isi puna la lucru imaginatia. Echipata cu aragaz, cuptor, robinet, chiuveta, ustensile si vase de gatit, aceasta bucatarie este mai mult decat o jucarie pe care cei mici o vor uita intr-un colt dupa doar cateva zile. Confectionata din lemn lacuit, vopsita cu produse sigure pentru copii, o astfel de "insula" de joaca ii poate ajuta sa inventeze jocuri si situatii noi in fiecare zi in care te poti implica si tu, ca parinte.

bucatarie copii

Pentru fetite, poti alege carucioare pentru papusi Smoby Frozen sau Baby Mix in care isi vor putea plimba prietenele chiar si prin casa.

carucioare jucarie

Pentru bebelusi si copii mici, de un an si jumatate – doi ani, ai putea crede ca iesitul afara nu este chiar atat de important. Insa si ei au nevoie de activitati care sa le consume energia si care sa ii ajute sa invete. Pentru ei este foarte potrivita o masuta educativa Baby Mix Dinozaur, cu o multime de accesorii distractive: lumini, poze, cantecele, rotite, tot ce are nevoie un copil mic pentru a se distra, dar si pentru a-si antrena regiuni ale creierului aflate in plina dezvoltare.

masuta educativa

In magazinul online de jucării ZuzuBubu.ro gasesti articole pentru toate varstele si gusturile copiilor, dar si pentru toate buzunarele parintilor. Poti comanda o gama larga de produse, de la jucarii mari si mici, pana la produse pentru camera copilului, carucioare, scaune auto, leagane sau premergatoare, produse de igiena, rechizite ori imbracaminte pentru copii. Produsele comandate se livreaza rapid, prin curier, iar transportul este gratuit pentru comenzi ce depasesc valoarea de 500 de lei. Articolele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile, conform termenilor si conditiilor.

Articole recomandate

Citeste si despre