Cele mai bune jucarii My Little Pony

/ / Modificat: 2020-10-28
Cele mai bune jucarii My Little Pony

My Little Pony este un brand care e pe piata de ceva timp - de fapt, aniversarea a 35 de ani a My Little Pony a avut loc in 2016. Brandul incanta si este indragit de generatii de copii din intreaga lume. Daca ai in viata ta o domnisoara pentru care ai vrea sa cumperi jucarii My Little Pony, este o idee buna sa te familiarizezi cu ceea ce exista pe piata, pentru a putea face cea mai buna alegere pentru ea.

Cand vine vorba de jucarii ponei, exista, de asemenea, o multime de falsuri, care nu au aceeasi calitate ca marca jucariilor MLP.

De ce trebuie sa tineti cont in alegerea jucariilor MLP

Unul dintre principalele lucruri la care trebuie sa va ganditi atunci cand cumparati jucarii, inclusiv papusile My Little Pony, este daca acestea sunt adecvate varstei. Bucatile mici reprezinta un pericol de sufocare pentru copiii foarte mici, iar cele care sunt putin mai in varsta s-ar putea sa nu se mai bucure sa se joace cu papusi sau ponei. Asigurati-va ca alegeti un ponei care se potriveste varstei si intereselor copilului pentru care cumparati.

Multi parinti nu se bucura sa aiba jucarii care fac mult zgomot, asa ca retineti si acest lucru, atunci cand selectati poneii. Cel mai bine este sa alegeti jucariile de marca My Little Pony, deoarece calitatea lor este reglementata si puteti fi cert ca sunt sigure pentru copii. inainte de a face o achizitie, este, de asemenea, o idee buna sa verificati si sa vedeti daca jucaria a fost retrasa sau daca primeste recenzii bune sau proaste. In general, asigurati-va ca jucaria este sigura pentru copilul pentru care o cumparati si ca se va bucura sa se joace cu ea.

Top 3 jucarii My Little Pony

1. TY Princess Celestia

Aceasta jucarie Princess Celestia este minunata pentru copiii carora le place sa se joace cu jucarii de plus. Cu cornul sau adorabil, aripile stralucitoare si coroana, orice copil care iubeste printesele si unicornii va adora sa se joace cu acest ponei. De fapt, acest unicorn My Little Pony este una dintre cele mai populare alegeri pentru segmentull mai tanar.

Acest plus My Little Pony vine de la creatorii Beanie Babies, astfel stiti ca este moale si bine pus la punct. Poneiul este usor iar parul sau iconic multicolor este distractiv de periat si coafat. Este un cadou minunat si sigur va face fericit orice copil. Acest ponei este cel mai potrivit pentru copiii cu varsta peste 3 ani.

2. Canterlot Castle Playset

Acest set My Little Pony este minunat pentru copiii cu varsta peste 3 ani, deoarece are cateva piese mici care il fac periculos pentru copiii mai mici. Setul include printesa Celestia si 13 accesorii pentru cateva ore bune de distractie in timpul jocului, interpretand povestile Canterlot. Exista doar 2 figurine, asa ca va trebui sa rotunjiti setul cu ponei suplimentari, pentru a permite interpretarea povestii cu toate personajele.

Setul face parte din papusile My Little Pony Equestria si este fabricat din plastic robust, in culori vii si distractive. Setul functioneaza bine cu figurine de pana la 5 cm si este prea mic pentru a se potrivi figurinelor mai mari. in general, copiilor carora le-a placut filmul My Little Pony le va placea sa-si recreeze scenele preferate, folosind acest set de joaca al castelului.

3. Set de jucarii Mane 6 Celebration

Daca cunosti pe cineva care iubeste unele dintre personajele originale My Little Pony, aceasta este jucaria pentru ei. Setul include unele dintre cele mai populare papusi My Little Pony, inclusiv Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, Applejack, Rarity si Twilight Sparkle. Fiecare papusa vine cu un accesoriu misterios distractiv si este un cadou potrivit pentru orice ocazie. Poneii au o inaltime de aproximativ 5 cm, deci nu sunt la fel de mari ca unele dintre celelalte jucarii My Little Pony de pe piata.

Sunt ideale pentru copiii cu varsta de peste 3 ani, fiind mai mici. Fiecare ponei are par care poate fi pieptanat si coafat si are o dimensiune excelenta pentru unele dintre jocurile de ponei de dimensiune mica. Fanilor jucariei originale Pinkie Pie sau oricarui MLP vintage le va placea sa se joace cu acesti ponei draguti.

Articole recomandate

Citeste si despre