Top 12 agentii de babysitting

/ / Modificat: 2017-05-02
Top 12 agentii de babysitting

Primii ani din viata unui copil sunt esentiali pentru dezvoltarea lui, pentru construirea personalitatii sale, pentru cresterea sa frumoasa si armonioasa. De aceea, este foarte important si mediul in care se desfasoara acesti ani. Grija si atentia parintilor, siguranta pe care o confera acestia si cu ajutorul careia reusesc sa invinga teama de abandon a celor mici, dar si prezenta celorlalti formatori care apar pe parcurs in viata lor trebuie sa fie constante pentru a da rezultate.

Bineinteles ca pe langa responsabilitatile pe care le ai in calitate de parinte se adauga si cele care te definesc ca sot/ sotie sau cele care iti caracterizeaza munca, indiferent daca esti angajat sau antreprenor. Si in acel moment, iti dai seama ca trebuie sa fii substituit/a de o persoana la fel de calma si blanda, la fel sau chiar mai rabdatoare, care sa rezoneze cu dorintele tale de educatie in ceea ce-l priveste pe copilul tau.

Din aceasta nevoie au aparut agentiile de babysitting, prin care se recruteaza bone instruite, testate medical si psihologic, pe care sa te poti baza in astfel de situatii. Indiferent daca vei opta pentru un program full time de 8 ore sau pentru unul part time, daca esti dispus/a sa suporti si alte cheltuieli in afara salariului sau sa oferi alte beneficii ori nu, prin intermediul acestor agentii de recrutare vei gasi mai usor pe cineva care sa se plieze pe nevoile tale si care sa rezoneze, in ceea ce priveste educatia, cu dorintele pe care le ai pentru copiii tai.

Iata, asadar, care sunt cele mai complete si serioase agentii de babysitting din tara si care sunt motivele pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile lor atunci cand esti in cautarea unei bone pentru micutul tau, indiferent daca vei opta pentru o persoana de nationalitate romana sau vei urma trendul angajarii bonelor filipineze, atat de laudate si apreciate pentru rabdarea de care dau dovada si pentru obedienta in ceea ce priveste respectarea dorintelor parintilor:

1. Profiles Recruitment Center

Profiles Recruitment Center selecteaza si plaseaza personal in zona Capitalei. Aceasta agentie recruteaza, testeaza si verifica din punct de vedere viitorii angajati, dar isi asuma si monitorizarea lor ulterioara, asigurandu-se astfel ca toate clauzele contractului semnat cu angajatorul vor fi respectate intocmai.

2. Cleaning & Babysitting RO

Cleaning & Babysitting RO recruteaza personal pentru servicii de babysitting, menaj casnic si corporate si ingrijire bolnavi sau varstnici. In ceea ce priveste recrutarea bonelor, acestea sunt recrutate cu atentie si supuse unor testari riguroase inainte de recomandare. Agentia mai face si consiliere, respectiv reorientare profesionala, cu ajutorul unor specialisti bine pregatiti.

3. Agentia Abc Baby Help

Agentia Abc Baby Help recruteaza cu profesionalism personal pentru babysitting, menaj si ingrijirea varstnicilor si a bolnavilor. Agentia se adapteaza intotdeauna la nevoile clientilor si manifesta maleabilitate chiar si atunci cand vine vorba despre doleante sau standarde mai speciale.

4. Perfect Nanny

Agentia Perfect Nanny executa procesul de recrutare, de la testare pana la angajarea propriu-zisa. Personalul recomandat este intotdeauna testat si avizat, dar si experimentat in ceea ce priveste cresterea copiilor. Perfect Nanny te va ajuta, cu siguranta, sa gasesti un babysitter pe placul tau si al copilului tau, in cel mai scurt timp.

5. Scufita Rosie

Scufita Rosie este o intreprindere coordonata de Crucea Rosie Romana, care recruteaza si instruieste personal astfel incat sa te poata ajuta sa gasesti o bona care sa stie sa comunice cu copilul tau, sa ii ofere ingrijirea necesara, sa ii poata asigura toate conditiile de igiena si sa il supravegheze si ingrijeasca atunci cand este bolnav si, in plus fata de alte agentii, ofera servicii care se taxeaza la ora, asa ca reprezinta solutia perfecta pentru situatiile neprevazute in care nu ai cu cine sa iti lasi copiii.

6. Agentia Expert Bone si Menaj

Experienta in domeniu este primordiala pentru agentia Expert Bone si Menaj, care le ofera clientilor sai personal pentru babysitting, menaj casnic si ingrijirea pacientilor sau a batranilor. Pun la dispozitia clientilor pachete de servicii interne, full-time, part-time, ocazionale, de weekend sau chiar de sarbatori. Testarea medicala, judiciara si psihologica este primul pas in procesul recrutarii, asadar calitatea serviciilor este superioara.

7. Agentia Eloise

Agentia Eloise recruteaza si plaseaza personal casnic, de la bone si menajere la infirmiere si persoane calificate pentru ingrijirea batranilor. Agentia raspunde cu succes in functie de dorintele clientilor sai, respectand deontologia procesului de recrutare si de testare pentru fiecare calificare in parte.

8. Agentia Family Help

Agentia Family Help este specializata in recrutarea si plasarea de personal calificat pentru activitati de ingrijire copii si batrani, dar si pentru activitati legate de menaj. Procesul de selectie incepe prin verificarea cazierului si testarea medicala si psihologica a personalului, asadar recrutarea in sine este foarte sigura.

9. Agentia Casanda Baby

Agentia Casanda Baby recruteaza si plaseaza forta de munca specializata pe servicii de babysitting, menaj si ingrijirea bolnavilor, a persoanelor cu dizabilitati si a varstnicilor. Procesul de recrutare va dura mai putin daca vei apela la serviciile agentiei, iar siguranta pe care o confera nu poate fi pusa la indoiala.

10. Eurolife Consulting

Eurolife Consulting recruteaza forta de munca la nivel national si international, oferindu-le viitorilor angajatori servicii de consultanta, selectie, evaluare psihologica si cognitiva, testare medicala, respectiv de recrutare.

11. Geca Family

Agentia Geca Family se ocupa de selectia, testarea, recrutarea si plasarea personalului in domenii casnice precum menajul si babysittingul, dar recruteaza si personal calificat pentru asistenta si ingrijirea persoanelor in varsta si a celor care sufera de diferite afectiuni de sanatate.

12. Agentia Anabaiana

Agentia Anabaiana pune la dispozitia clientilor sai o baza de date cu 300 de persoane testate si calificate sa opteze pentru profesia de babysitter. In plus, pe intreaga durata a contractului de angajare cu personalul recrutat de catre agentie, vei beneficia de asistenta si consultanta gratuita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Agentii babysitting

Articole recomandate

Citeste si despre