8 spray-uri anti-insecte, pentru copii

/ / Modificat: 2014-07-18
8 spray-uri anti-insecte, pentru copii

Diversele spray-uri impotriva insectelor devin foarte necesare in sezonul cald pentru protectia impotriva intepaturilor de tantari la copii. Toate mamicile incearca sa gaseasca solutii cat mai sigure si eficiente in fata atacurilor micilor zburatoare flamande, care lasa bubite diverse pe suprafata pielii celor mici sau pot transmite microorganisme cauzatoare de boli.

Copiii de toate varstele sunt victime sigure ale insectelor, care se inmultesc agresiv pe timpul verii si invadeaza incaperile la lasarea serii. In plus, reprezinta pericole sigure in vacantele petrecute in vecinatatea apelor.

Cei mici sunt tinte usoare pentru tantari si insecte, deoarece au pielea subtire, vase sanguine superficiale si un somn adanc. Iata cateva spray-uri impotriva insectelor, destinate protectiei copiilor.

Lotiune naturala anti-insecte Ineldea

spray_tantari_ineldea

Ineldea este un spray repelent natural pentru tantari si alte insecte precum capusele, special conceput pentru bebelusi si copii.

Produsul previne intepaturile si muscaturile de insecte, iar in cazul in care acestea s-au produs, calmeaza pielea, reducand inflamatia, roseata si mancarimile.

Spray-ul este potrivit pentru copiii de peste 3 luni.

Spray Chicco Zanza-No

spray_tantari_zanzano

Spray-ul impotriva muscaturilor de insecte Chicco Zanza-No are un ingredient activ de origine naturala, CitRodiol, extras din eucalipt.

Nu contine alcool, coloranti sau parabeni, iar o singura aplicare protejeaza copilul minimum 3 ore.

Produsul se adreseaza bebelusilor de peste 3 luni.

Autan Family Junior

spray_tantari_autan

Autan Family Junior este un spray care respinge tantarii si ii tine la distanta de piele, avand si un efect emolient gratie continutului de aloe vera. Ingredientul de baza este icaridinul, ideal pentru protectia pielii expuse atacurilor de insecte in aer liber.

Protejeaza si impotriva taunilor, capuselor si altor insecte zburatoare, insa nu poate fi folosit decat dupa ce copilul implineste 2 anisori.

Spray Off Junior

off_spray_impotriva_tantarilor

Un alt spray eficient impotriva muscaturilor de tantari si alte insecte este cel din gama Off Junior, care protejeaza pielea timp de 4 ore de la aplicare.

Se poate folosi in siguranta si pe zona chipului, insa nu mai mult de 2 aplicari in decurs de 24 de ore.

Off Junior este recomandat copiilor mai mari de 2 ani.

Spray Sano Dy Pump

sano-dy-pump

Spray-ul Sano Dy Pump repinge tantarii si previne intepaturile tuturor insectelor din mediu, se poate folosi pe orice regiune a corpului si este destinat inclusiv protectiei prichindeilor.

Produsul poate fi utilizat incepand cu varsta de 3 ani.

Spray Galaktiv Bio

galactik-bio

Solutia Galaktiv Bio este un repelent cu efecte impotriva tuturor insectelor, dar preponderent impotriva tantarilor.

Formula unica are la baza un complex de uleiuri naturale (eucalipt, cocos, lamaie, ricin) si garanteaza indepartarea tantarilor pentru 5 ore la fiecare pulverizare.

Lipsa oricarui aditiv sintetic este un plus pentru utilizarea spray-ului in cazul copiilor, insa este recomandat sa nu aplici solutia decat dupa ce micutul tau a implinit 2 ani.

Chicco Citronella

chicco-citronella-spray-antitantari

Spray-ul Chicco Citronella cu liliac indian se numara printre produsele cele mai gentile cu pielea sensibila a celor mici.

Formula nu doar ca tine insectele la distanta, ci actioneaza ca un emolient parfumat pe trupul copilului.

Citronella si liliacul indian sunt inofensive in uzul uman, insa necrutatoare cu tantarii si alte insecte care ataca omul.

Spray Helpic

spray_tantari_helpic

Spray-ul anti-tantari Helpic promite o protectie impotriva tantarilor, taunilor, puricilor si a altor insecte de pana la 6 ore. Produsul este rezistent la apa si sigur pentru adultii si copiii cu piele sensibila, mai mari de 3 ani.

Spray-ul este utilizabil si pe materialele textile.

Extra info: Alegerile mamicilor

Servetele umede anti-tantari Zanza-no de la Chicco

chicco-zanza-anti-tantari

Mamicile care ne urmaresc pe pagina de Facebook ne-au povestit ca folosesc servetelele de la Chicco impotriva tantarilor si sunt multumite de ele.

Formula cu liliac de India, recunoscuta pentru caracteristicile sale protective, are o actiune emolienta pentru pielea sensibila a bebelusului.

Se aplica pe partile corpului care se doresc a fi protejate.

Pachetul contine 15 bucati ambalate individual.

Tu ce spray folosesti pentru protectia copilului tau in fata intepaturilor de insecte? Da-ne de veste in sectiunea de comentarii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre