Numerologie: Cat de norocosi vor fi bebelusii nascuti in 2020

/ / Modificat: 2019-11-19
Numerologie: Cat de norocosi vor fi bebelusii nascuti in 2020

Superstitioasa sau nu, cu siguranta si tu ai vreun obicei despre care se spune ca aduce noroc, chiar si numai pentru ca pana la urma nu ai nimic de pierdut daca o faci.

Chiar daca in viata de adult iti spui deseori ca norocul este si cum si-l face omul, pentru copiii nostri ne dorim ca el sa vina singur si in cantitati mari. Iar daca vei deveni mama in 2020, numerologia te ajuta deja sa iti faci o idee despre ce este pus deja deoparte pentru copilul tau.

Ce spune numerologia despre anul 2020

Cand aduci pe lume un copil tot ce iti dorest pentru el este sa fie sanatos si fericit, dar si norocos. Sunt multi care cred ca anul venirii pe lume luna si ziua, ba chiar si ora la care se naste un bebelus, influenteaza norocul de care va avea parte in viata.

Anul 2020 are ca numar principal 20, care apare de doua ori. Numarul 20 este un numar armonios, prietenos si spiritual. Ca toate numerele pare, este un numar solar, dinamic, energic si masculin si tocmai de aceea sunt sanse ca in acest an sa vina pe lume mai multi baieti, potrivit specialistilor in numerologie.

20 este, totodata, un numar care aduce emotii si senzatii spirituale. Prima cifra, 2, simbolizeaza echilibru si armonie, iar a doua, 0, reprezinta inceputul, punctul de plecare. Numerologii spun ca alaturarea cifrelor 2 si 0 creeaza un tandem perfect.

Pe de alta parte, acest numar par este legat de prietenie si bune relatii personale. 20 este considerat "geamanul" lui 10, care reflecta naturaletea cea mai pura si elementara a barbatului si a femeii.

In cultura chineza se spune ca numarul 20 este asociat cu schimbarea, cu innoirea, cu pornirea pe noi drumuri, cu credinta si adevarul.

Cat de norocosi vor fi bebelusii nascuti in 2020

Cifra 2, cifra lunii, se repeta de doua ori, iar copiii se vor naste sub semnul lunii. Potrivit numerologilor, cei nascuti in 2020 vor avea o predispozitie nativa spre o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii.

Copiii veniti pe lume in 2020 vor fi genul de oameni capabili sa aprecieze tot ce au. Vor fi si capriciosi, in special in copilarie, dar daca le impui limitele din dragoste si respect vor sti sa vada si sa aprecieze tot ce vor avea in viata, material sau nematerial.

Anul 2020 va fi un an solar, fiind par, dar si lunar, gratie repetitiei cifrei 2. Cei nascuti in urmatoarele 12 luni, dar in special in primele patru, vor fi oameni cu o incredere de sine sanatoasa, cu stima de sine accentuata si cu personalitate puternica. Influenta lunii ii va face, totodata, si foarte sensibili la nevoile celor din jur si saritori, vor fi spirituali si prietenosi si vor deveni oameni pe care ceilalti se vor considera norocosi sa-i aiba in preajma.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre