• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Ramona Pirtea
28 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Ramona Pirtea

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata...

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata micutilor nostri. Majoritatea problemelor care apar in perioada alaptarii au solutii!

Sesiuni de consultanta la domiciliu sau la sediul Centrului ProMAMA.

0746.137.231
contact@ramonapirtea.ro
www.ramonapirtea.ro

Opinii utilizatori

Recomand
De Alexandra pe 12 August 2017

Ramona a fost foarte caldă și disponibila, am primit sfaturi bune, utile, recomand cu încredere să apelați la ea.

Recomand!
De Claudia pe 12 August 2017

M-am intalnit cu Ramona la 4 luni dupa nastere cand am avut probleme cu canalele care erau blocate. Am fost foarte stresata crezand ca voi face mastita.Vizita Ramonei, sfaturile ei m-au facut sa ma mai relaxez si sa rezolv problema. Am primit indicatii concrete cu ce e de facut, o atitudine profi si bine documentata. Recomand!

Multumita
De Alina pe 12 August 2017

Ramona m-a ajutat sa fiu mai încrezătoare. A fost dispusa sa ma ajute si telefonic, la mult timp dupa sesiunea pe care am avut-o.

Un ajutor nepretuit
De Catalina pe 12 August 2017

M-am intalnit cu Ramona la 2 saptamani de la nasterea puiului meu. A fost singura care mu-a confirmat ceea ce banuiam de cand am nascut. Bebe avea un fren restrictiv si desi lua in greutate, manca cu dificultate si pt mine si pt el. Datorita sfaturilor ei, calmului si cunostintelor ei am reusit sa merg mai departe cu incredere.
O recomand cu toata caldura pentru mamicile incepatoare si nu numai.

O mamica fericita
De Ana Maria Popa pe 12 August 2017

Ramona a fost de un real ajutor pentru mine, pe langa sfaturile despre alaptare, am apreciat la ea ca este o persoana calda, care nu numai ca iti raspunde la intrebari dar iti da si incredere ca faci o treaba buna ca mamica. O recomand cu toata caldura!

un om cald pe care-l recomand
De Iasmina pe 12 August 2017

pe mine m-a vizitat Ramona in prima saptamana de viata a micutului meu. voiam sa ma asigur ca e totul in regula. m-a ajutat cu pozitii pentru alaptat, cu atat mai mult cu cat am nascut prin cezariana si multe din cele pe care le stiam imi erau incomode. am discutat despre fren, pusee, etc. am ramas, pe langa informatie, si cu un numar de telefon pe care m-a incurajat cu caldura sa-l folosesc. si l-am folosit, sunt la primul copil, asa ca ajutoarele sunt apreciate.

Ajutor nepretuit
De Irina pe 12 August 2017

Ramona a fost blanda, intelegatoare, foarte bine pregatita si mai important decat orice altceva, a fost acolo exact cand aveam nevoie de ea. Recomand ajutorul ei tuturor mamicilor care vor sa invete sa alapteze corect sau celor care isi doresc confirmarea ca sunt pe drumul cel bun.

Recomand din suflet
De Alice Dobre pe 04 August 2017

Am apelat la Ramona cand bebe avea un an si ma musca pana imi facea rani. M-a incurajat ca fac bine ceea ce fac. Aveam o eczema la sani si m-a trimis la dermatolog.
A fost foarte blanda cu bebe.
Am recomandat-o multor mamici pt diverse probleme. Mereu am primit multumiri si mi-au spus ca Ramona a fost profi si ca le-a ajutat.
Apelati cu incredere la ea! Nu veti regreta.

Contact Ramona Pirtea

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Telefon 0746.137.231
Site www.promama.ro
Email contact@ramonapirtea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.