• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Ramona Pirtea
28 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Ramona Pirtea

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata...

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata micutilor nostri. Majoritatea problemelor care apar in perioada alaptarii au solutii!

Sesiuni de consultanta la domiciliu sau la sediul Centrului ProMAMA.

0746.137.231
contact@ramonapirtea.ro
www.ramonapirtea.ro

Opinii utilizatori

Recomand
De Oana Ceausel pe 26 Februarie 2018

Sfaturile Ramonei au fost de un real ajutor.

Recomand cu toata increderea
De Iulia Lupu pe 15 Ianuarie 2018

Am plecat din maternitate cu furia laptelui, ceea ce a dus la atasare dificila, ragade si inceput de mastita. Practic, inainte de fiecare alaptare plangeam de spaima a ce urmeaza si in timpul fiecarei alaptari plangeam de durere. Dupa ce atat medicul ginecolog cat si cel de familie mi-au recomandat sa renunt, Ramona a fost cea care m-a ajutat sa trec peste momentul dificil cu sfaturi utile, bunatate si multa rabdare. Astazi bebelusa mea are aproape 6 luni si este alaptata exclusiv. Ii multumesc si o recomand cu tot dragul oricarei mamici care trece printr-o perioada dificila cu alaptarea.

Recomand
De Livia pe 19 Octombrie 2017

Ramona ne-a vizitat a doua zi dupa ce am ajuns acasa de la maternitate. A gasit doi parinti epuizati care nu reusisera sa.l linisteasca pe bebe o noapte intreaga. Mi-a dat f multe sfaturi pe care ar fi trebuit sa le primesc in maternitate dar din pacate realitatea este cam neplacuta in maternitatile de stat. L-a linistit pe bebe in 3 secunde dupa ce a pus mana pe el si mi-a aratat cum sa-l atasez corect si fara probleme. Ne-a redat si noua linistea de care aveam nevoie.

Recomand sincer
De Silvana pe 15 August 2017

O recomand cu incredere totala pe Ramona. Este o peroana calda, rabdatoare, deschisa, exact ce aveam nevoie in momente "de criza".

Mi-a oferit incredere in mine si pentru asta ii multumesc si aici!

Un ajutor de baza
De Murgoci Roxana pe 15 August 2017

Ramano ne a vizitat la 2 sapt de la nastere....cand eram disperata crezand ca imi pierd laptele. Dupa o experienta nefericita la primul copil..acum totul mi se parea gri. Ramona e foarte calda, calma, iubitoare. M a ajutat explicandu mi lucruri pe carenu le stiam si mi a confirmat ca faceam bine ce facea. Azi la 3 luni si jumatate de la nastere papam in continuare exclusiv laptic de la mami si speram sa ne tina asa cat mai mult. O recomand pe Ramona cu caldura...te poate ajuta, sprijini sa treci cu bine peste crizele alaptatului

O experienta
De Anca pe 15 August 2017

Am cunoscut-o pe Ramona la 3 sapt de la nastere, o persoana blanda, dispusa sa te ajute, doar ca bebelina mea era f somnoroasa, nu avea nici o treaba cu mancatul, iar eu foloseam pompa, insa cu rezultate minime. Lactatia mea nu s-a declansat din pacate nici cu ajutorul Ramonei, un om deosebit de altfel. As recomanda-o pe Ramona oricarei mamici, ce tine de ea sigur o va ajuta pe mamica. Acum, dupa experienta mea cu alaptatul pot spune ca nu cred in povestea cum ca ORICINE poate alapta, daca vrea. Eu am vrut, si am suferit mult la momentul respectiv pt esec, doar ca a iesit la iveala neputinta corpului meu. Asa cum unii dintre noi ne nastem de ex cu o glanda tiroida ce nu functioneaza cum trebuie, La fel de bine cred ca acest proces de declansare si stimulare a lactatiei nu functioneaza la fel de bine la toate femeile. Pe de alta parte, acum, dupa un an si jumatate, nu mai privesc cu asa amaraciune si dezamagire lipsa alaptarii. Deci, mame care nu resusiti sa alaptati, nu e o tragedie ca nu puteti, altele sunt tragedii. Sigur ca trebuie incercat pana la epuizare, eu cel putin asa am facut. Am pus copilul la san, si am folosit pompa timp de 2 luni, fara nici un rezultat. Cunosc mame care nu au pus copilul deloc la san, din motive de sanatate, dar cu pompa scot lapte cat pt doi copii, in timp ce eu mai mult de 100ml pe Zi, nu am reusit, cu treziri noaptea si tot tacamul. De aici si convingerea mea ca nu orice femeie poate alapta. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni, e doar o experienta si o parere personala. Copii frumosi si mai ales sanatosi, va doresc!

Un ajutor incredibil!
De Smaranda pe 14 August 2017

Ramona a venit la noi chiar a doua zi dupa ce am ajuns acasa, cand eram extrem de tematoare si nestiutoare in ceea ce priveste alaptatul. Mi-a fost de un real ajutor, foarte calma si calda si cu multa rabdare.
Am recomandat-o si altor prietene si o recomand si in continuare cu toata inima! Pentru mine a fost un mare ajutor si ii multumesc!

Un ajutor deosebit în alaptare
De Alexandra pe 14 August 2017

Ramona a venit sa ne viziteze când bebe avea aproape doua săptămâni.Mi se părea ca nu mai am lapte, ca nu îl pun la sân pe bebe corect și ca totul se prăbușește. Ramona a fost îngerul nostru, mi-a dat încredere, mi-a reconfirmat ceea ce știam și din acel moment bebe a fost alăptat exclusiv.Ulterior Ramona m-a susținut cu sfaturi prețioase pe telefon și sms, m-a ajutat de fiecare data sa mă ridic și sa continui.Multumim Ramona pentru tot ce faci, ești un om minunat, blând, de un profesionalism deosebit.

Recomand tuturor mamicilor
De Andreea Vrabie pe 14 August 2017

Noi ne-am intalnit cu Ramona in a doua zi de viata a bebelusului nostru. A fost dispusa sa vina pana la noi la maternitate si nu a plecat de langa noi decat dupa ce ne-am simtit calmi si increzatori ca totul o sa decurga bine cu alaptatul datorita sfaturilor pe care ni le-a dat. Bebelusul nostru statea foarte mult la san si nu prea uda pampersii conform standardelor celor de la Neonatologie asa ca incepusem sa ne simtim un pic panicati ca ceva nu e in regula. Ramona ne-a explicat cu rabdare tot ce implica primele zile de viata ale bebelusului, nevoia lui de confort, cum sta mai des la san pentru a obtine acest confort dar si pentru a stimula lactatia. M-a ajutat foarte mult in corectarea atasarii bebelusului la san, si datorita ei nu am avut niciodata rani in toate cele 3 luni jumatate acum ale bebelusului. A facut o diferenta enorma vizita ei la spital. Ulterior a fost disponibila oricand la telefon pentru orice intrebare pe care i-o adresam sau orice sfat pe care il ceream, incurajandu-ma in continuare sa imi alaptez puiutul. Nici macar o picatura de lapte praf nu a vazut pana acum! Multumesc inca o data Ramona!

O recomand pe Ramona!!
De Laura pe 14 August 2017

Ramona este o persosna deosebita di un consultant in alaptare excelent. Am intalnit-o prima data in maternitate unde mi-a dat sfaturi utile legate de pozitia bebelusului, cat de des sa o alaptez, cum sa imi dau seama daca mananca sau doar suzeteaza. Iesita din maternitate am intampinat probleme cu alaptarea si intamplarea a facut ca tot pe Ramona sa o apelam pentru ajutor. A venit la noi acasa desi eram in mijlocul sarbatorilor de iarna cand majoritatea sunt plecati sau stau acasa cu familia. A stat atat cat a fost nevoie pentru a-mi explica ce amde fa ut si pentru a imi ridica moralul care era la pamant. Ulterior am tinut legatura la telefon, ea fiind singura care ma incuraja sa alaptez in continuare (lucru pe care mi-l doream mult, dar cand toti din jur iti spun sa dau lapte praf e foarte greu). Ramona insa imi raspundea mereu la telefon (si o sunam des ! ) sau ma suna ea inapoi cand nu puteam raspunde si ma asculta si avea mereu cuvintele potrivite pentru a ma incuraja. Am reusit cam intr-o luna sa scap de suplimentul de lapte praf Astfel iar acum dupa 1 an si 8 luni inca alaptez. Ii sunt enorm de recunoscatoare Ramonei pentru tot sprininul oferit si o recomand cu incredere!

Contact Ramona Pirtea

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Telefon 0746.137.231
Site www.promama.ro
Email contact@ramonapirtea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.