• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Ramona Pirtea
28 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Ramona Pirtea

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata...

Ramona Pirtea este consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) in cadrul Centrului ProMAMA - Institut si clinica de alaptare.

Alaptarea e importanta nu doar pentru mama si bebelus, ci pentru intreaga societate. Impreuna, specialisti si mame, prin informatii corecte si dovedite stiintific, putem schimba viata micutilor nostri. Majoritatea problemelor care apar in perioada alaptarii au solutii!

Sesiuni de consultanta la domiciliu sau la sediul Centrului ProMAMA.

0746.137.231
contact@ramonapirtea.ro
www.ramonapirtea.ro

Opinii utilizatori

Recomand cu caldura
De Cristina N pe 14 August 2017

Ramona ne.a vizitat cand bebe avea 6 zile si a fost de un real ajutor. Mi.a vorbit despre alaptare si pozitii de alaptare, mi l.a pus pe bebe la san si mi.a aratat cum sa.l tin ca sa se ataseze corect. Acum bebe are 5 luni si este alaptat exclusiv. O recomand pe Ramona tuturor mamicilor care sunt la inceput de drum cu alaptarea si care au nevoie de o persoana care sa le indrume in acest sens.Multumim Ramona!

Despre experienta consilierii
De Claudia pe 14 August 2017

Ramona a aparut in viata mea tocmai cand eram cu moralul la pamant. Aveam rana la sani, durere insuportabila si un copil minunat care nu vroia alinare la sani ci doar sa manance. Din cauza durerii am vrut sa renunt, nu stiam daca teoria cunoscuta o aplic corect, vroiam sa imi spuna cineva ca sunt mama buna si ca se vede ca fac totul pentru copil. Vroiam sa aud un glas bland, idei constructive, vroiam sa vad o persoana cu experienta, obiectiva si cu suflet mare, o persoana straina familiei mele dar care sa se plieze corect pe ce este bine pentru copilul meu. Si uite ca am gasit! La recomandarea verisoarei mele am reusit sa dau de Ramona. Nu mai stiu exact ce a facut, ce mi-a aratat si ce mi-a spus, dar stiu ca a rostit cuvinte cu care a reusit sa imi ia durerea, sa imi redea optimismul si sa ma invete sa imi ascult copilul care acuma are 1 an si 7 luni si inca este alaptat. A fost omul potrivit la momentul potrivit si pentru asta ii multumim.

O recomand cu drag pe Ramona
De Amdreea pe 12 August 2017

La o luna si jumătate de la naștere am apelat la serviciile Ramonei si cu ajutorul ei am reușit sa scot suplimentul de lapte praf din 'meniul' copilului.

Recomand
De Raluca H pe 12 August 2017

La o luna dupa ce am nascut inca nu alaptam exclusiv. Sfaturile Ramonei si increderea care mi-a dat-o, au facut ca in scurt timp sa renuntam definitiv la laptele praf. Ma bucur ca am putut alapta, este o exterienta minunata! O recomand pe Ramona cu incredere.

Alaptare
De Asik Gratiela pe 12 August 2017

Am intalnit-o pe Ramona intr-un moment in care mi se parea ca alaptarea este aproape imposibila. M-a ajutat cu blandete si mi-a redat increderea in mine. Bebe are 5 luni acum si este alaptat exclusiv.

Deloc nu m-a ajutat consultatia
De Manolache Daniela pe 12 August 2017

Acum 2 ani când am născut am avut dificultati la alaptare şi am sperat că o consultație specializată mă va ajuta. În afară de a-mi spune lucruri cunoscute pe care deja le stiam, cum ar fi să pun copilul la sân cât mai des(avea o lună)şi să alaptez la cerere , nu am aflat mai nimic.
Îmi pusesem mari speranțe în această consultație însă încercând să aplic acest alaptat la cerere nu am făcut decât să mă epuizez. Era f f cald atuncişi copilul cerea şi de sete. Nevrând să îi dau decât laptele meu, evident că el cerea aproape în continuu şi în scurt timp din cauza oboselii am ajuns foarte rău, m-am îmbolnăvit şi în scurt timp nu am mai putut alăpta deloc. Acum regret nespus că am ascultat cu sfințenie sfaturile consultantei, între timp am aflat de alte mamici care au mai dat câte un biberon de lapte praf sau chiar au dat mixt şi aşa au reușit să alapteze până la 6-12 luni.....În concluzie, am fost foarte nemulțumită de experienta avută.

Recomand
De Gabriela pe 12 August 2017

Ramona ne-a vizitat la 4 zile de viata a micutului pentru a ma asigura ca totul este in regula. Am primit informatii pretioase despre alaptare, pozitii de alaptat, alimentatia adecvata. O recomand cu incredere!

Consultatie la 11 luni de alaptare
De Ana O pe 12 August 2017

O recomand cu incredere pe Ramona mamelor care se afla intr-un moment dificil pe parcursul alaptarii si nu numai! Noi ne-am intalnit la 11 luni de alaptat si consultatia m-a ajutat mult sa reiau alaptarea dupa o criza de eruptii dentare, refuz san, muscaturi si scadere a lactatiei. Este o persoana pasionata de ce face, informata, obiectiva, rationala, calda si empatica. Si are maare lipici la bebelusi!

Dna
De Mihaela Florea pe 12 August 2017

Bebelusul meu de 3 saptamani nu reusea sa se ataseze la san si fiecare masa era o frustrare pentru amandoi. Plangea si tot incerca sa suga iar eu nu stiam unde gresesc. Ramona mi-a aratat cum sa il ajut sa se ataseze (nu tineam corect mamelonul) si ce pozitii sa adopt pt ca ejectia puternica sa nu il deranjeze pe bebe. Imediat dupa vizita Ramonei nu am mai avut probleme. Dupa aceea, Ramona a fost disponibila si mi-a raspuns la orice intrebari am avut. Ma bucur ca nu am ezitat sa apelez la un consultant in alaptare si ca eu si bebe savuram impreuna fiecare moment petrecut de el la san!

Esential pt viata
De Feroiu Berta pe 12 August 2017

Am tot povestit....si vreau sa mai spun...
Ramona a venit la noi, la 2 saptamani dupa nastere, timp in care ne-am chinuit cu mamelon de silicon si lapte muls intrucat nu reuseam sa o alaptez corect si nici ea nu reusea sa prinda sanul si sa traga laptic.
Ramona a stat la noi o ora si 20 min, timp in care ne-a ajutat pe amandoua sa putem sa ne prindem una de alta corect, ca ea sa-si ia in mod corect ce este esential pt viata si eu sa ma simt implinita ca o alaptez.
Ramona a fost minunata, a venit ca un ajutor de la Dumnezeu... prin abilitatile ei de a explica cu mare rabdare am reusit!
Chiar daca uneori e greu la inceput cu alaptarea nu renuntati, exista ajutor de mare incredere!
Berta Feroiu

Contact Ramona Pirtea

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Telefon 0746.137.231
Site www.promama.ro
Email contact@ramonapirtea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.