Educatie prin joaca la Imaginarium

/ / Modificat: 2009-04-02
Educatie prin joaca la Imaginarium





 

Jocul este esential pentru dezvoltarea, sanatatea, capacitatea de a acumula noi cunostinte si, intr-un cuvant, pentru fericirea copiilor.

Imaginarium, cea mai mare companie din lume dedicata dezvoltarii jucariilor si produselor educationale pentru copii si familiile lor, pune pret pe acest principiu si, plecand de la acesta, a dezvoltat de-a lungul celor 17 ani de experienta, o gama larga de jucarii pentru invatare.

De acum, si copilul tau se va putea bucura de jucariile Imaginarium. In Bucuresti s-a deschis primul magazin concept Imaginarium din Romania, in Militari Shopping Center, B-dul Iuliu Maniu nr. 546-560.

Colectia Imaginarium inseamna 1500 de produse, organizate in 10 categorii: Puericultura, Prescolar, Pe roti, In aer liber, Stiinta si natura, Muzica si teatru, Papusi, Jocuri, Deco, Asa e casa mea. Gama de produse este innoita la fiecare 6 luni cu 400 de modele care respecta promisiunea de inovatie continua.

Un magazin inovator inca de la intrare - exista 2 intrari separate, una pentru adulti, iar cealalta pentru copii - in care imaginatia celor mici este pusa la incercare prin fiecare produs in parte.

Cu un motto care va bucura orice copil, "Please do touch!" si o filozofie care te indeamna sa petreci mai mult timp alaturi de copilul tau, magazinul Imaginarium te intampina prin prezenta mascotei sale KikoNico, un animalut de plus care nu este perfect, promovand astfel egalitatea de sanse intre copii si descurajand excluderea din grupurile de joaca a copiilor plinuti, care poarta ochelari sau a oricarui copil care "nu este ca ceilalti".

Valorile pe care le promoveaza Imaginarium sunt egalitatea de sanse, non-sexismul, absenta violentei, increderea in fortele proprii si placerea de a descoperi lucruri noi.

Dintre produsele inovative din rafturile Imaginarium ne-au atras atentia:

• hainute cu protectie UV si cu etichete care isi schimba culoarea in functie de expunerea la soare;

• costume de baie pentru bebelusi cu sistem anti-scurgere;

• cos pentru bebelusi potrivit pentru plaja;

• jucarii pentru baie care scot diferite sunete in functie de temperatura apei, dandu-ti astfel de veste daca apa este prea fierbinte, prea rece sau tocmai buna pentru bebelusul tau;

• produse bio: copiii pot cultiva propriile alimente organice, pot invata sa recicleze etc;

• kitt-uri din seria "Wanna be" care contin tot ce-i trebuie unui copil care isi doreste sa se joace "de-a doctorul", "de-a stilistul" si multe alte truse care vor dezvolta imaginatia copilului si-l vor ajuta sa-si intre in rolul pe care si-l doreste;

• costume si accesorii destinate sa faca din copii adevarati actori sau, de ce nu, personaje de poveste;

• jucarii care il introduc pe cel mic in lumea descoperirilor, a stelelor si a constelatiilor: seturi de cercetare stiintifica, planetariu, telescop si microscop.

Produsele Imaginarium se adreseaza unui segment de varsta destul de larg, produsele existente fiind destinate tuturor copiilor de la bebelusi pana la copii de 7-8 ani.

Magazinul Imaginarium din Militari Shopping Center Bucuresti, nu va ramane singurul de acest gen. Pana in primavara 2010 urmand sa fie deschise 3 concept store-uri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre