8 moduri prin care sa dovedesti copilului ca Mos Craciun exista

/ / Modificat: 2016-12-22
8 moduri prin care sa dovedesti copilului ca Mos Craciun exista

Atunci cand vrei sa pastrezi magia lui Mos Craciun, chiar daca micutul tau incepe sa aiba indoieli, incearca 8 moduri prin care sa dovedesti copilului ca Mos Craciun exista. Chiar daca altii copii i-au spus micutului tau ca Mos Craciun nu exista, ai la dispozitie cateva metode simple pentru a-i reda increderea in batranul generos de la Polul Nord.

mos_craciun

Pregateste din timp venirea Mosului

Ajuta micutul tau sa-i scrie toamna o scrisoare lui Mos Craciun. Explica-i ca Mosul nu va raspunde deoarece este ocupat cu productia jucariilor, dar citeste fiecare scrisoare trimisa.

Poti lega legenda lui Mos Craciun si de amurgurile purpurii de la inceputul ierni. Spune-i micutului ca atunci cand cerul este rosu la amurg, Mos Craciun si spiridusii lucreaza de zor in fabricile de la Polul Nord.

Ofera-i copilului o discutie telefonica cu Mos Craciun

O dovada mai palpabila pentru un copil mic poate fi o discutie telefonica cu Mosul. Roaga o ruda sau un prieten sa joace rolul lui Mos Craciun la telefon pentru cateva minute. Asigura-te insa si ca inregistrezi numarul de telefon in agenda sub numele de "Mos Craciun" si explici ca doar mosul poate suna, el nu raspunde la telefon.

Lasa-i o gustare lui Mos Craciun

Poti "dovedi" existenta Mosului si lasandu-i o gustare. Paharul de lapte si fursecurle traditionale pot fi o alegere buna. Cand micutul tau doarme, ia o muscatura dintr-un fursec si o gura de lapte si arata-i apoi dovada ca Mosul a trecut intr-o vizita scurta.

gustare_mos_craciun

Ascunde hartia de impachetat si cadourile

Daca pregatesti cadouri pentru prieteni si rude, micutul tau va observa cu siguranta hartia de impachetat si panglicile. Foloseste o hartie speciala pentru cadourile copilului pe care sa o ascunzi bine.

Nici cadourile nu trebuie gasite sub nicio forma de micutii curiosi. Roaga un vecin sau un prieten sa le depoziteze pentru tine pana in Ajun.

Explica-i cum a intrat Mosul

Copiii pot fi sceptici cu privire la modul in care intra Mos Craciun in casa. Explica-le fie ca lasi o cheie sub pres in noaptea de Craciun, fie ca Mosul are o cheie magica. Daca mai cred inca in spiridusi si in reni zburatori, cheia nu va fi o problema pentru copii.

Aparitia magica a cadourilor

Daca micutul tau nu mai este dispus sa creada ca Mosul intra noaptea fara un sunet si lasa cadourile, poti incerca aparitia lor magica in timpul zilei. Iesi pentru scurt timp cu copii. Cand micutii sunt in masina sau in fata casei, este momentul sa observi ca ai uitat telefonul mobil. Intoarce-te dupa el si aranjeaza rapid cadourile sub brad.

Intalnirea cu Mos Craciun

Cand planifici o intalnire cu un Mos Craciun in perioada sarbatorilor, este recomandat ca acesta sa nu fie o ruda sau un prieten de familie. Daca acest lucru este imposibil sau foarte costisitor, asigura-te ca Mosul poarta manusi albe sau rosii. Copiii pot recunoaste usor mainile pe care le-au mai vazut.

intalnire_mos_craciun

Poze cu Mos Craciun

Pentru cei mai sceptici micuti, poti obtine chiar poze cu Mos Craciun in casa ta! Daca nu ai de unde sa faci rost de un costum, le poti comanda online pentru aproximativ 33 lei ($9,95) pe site-ul Capturethemagic.com. Faci poze cu bradul, uploadezi poza, alegi un Mos, apoi o scoti la imprimanta color si dovedesti micutului tau ca Mos Craciun i-a adus cadourile personal.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos craciun Sarbatori de iarna Cadouri Mos craciun copii Legenda lui mos craciun

Articole recomandate

Citeste si despre