Cursurile de engleza pentru copii, sansa unui viitor personal si profesional mai bun!

/ / Modificat: 2021-07-28
Cursurile de engleza pentru copii, sansa unui viitor personal si profesional mai bun!

Modul in care invatarea unei limbi straine este abordata la scoala nu este intotdeauna satisfacator. Tocmai de aceea, numerosi parinti aleg ca, in paralel, micutii lor sa urmeze cursuri engleza copii, precum cele organizate de Centrul Flying Colours, incepand cu data de 27 septembrie 2021.

Beneficiile participarii la cursuri de engleza pentru copii

Cu cat incep mai devreme sa participe la lectiile online, cu atat cei mici au parte de mai multe beneficii. Iata-le pe cele mai importante!

in primul rand, abilitatile lingvistice vor fi mult imbunatatite, iar efectele vor fi vizibile pe durata intregii vieti, inclusiv la varsta adulta. In copilarie, micutii sunt ca niste bureti care absorb rapid informatiile. Ei invata totul in mod natural, fara eforturi deosebite;

copiii care vorbesc o a doua limba prezinta, in acelasi timp, o dezvoltare a abilitatilor sociale si emotionale. Este mult imbunatatita abilitatea de a recunoaste detaliile fiecarui gand sau opinie si se dezvolta o tendinta de a excela in orice fel de activitati intelectuale;

desi cursurile sunt centrate pe studiul limbii engleze, se constata o imbunatatire a performantelor scolare generale, la toate materiile. Acest fenomen se datoreaza faptului ca activitatile sunt astfel concepute incat sa dezvolte gandirea critica si capacitatea de a rezolva probleme, indiferent de natura acestora. Organizarea eficienta si accentul pus pe comunicare contribuie de asemenea la o performanta scolara imbunatatita;

odata cu invatarea unei limbi straine, cei mici au ocazia sa descopere si alte culturi ale lumii, diferite de cea in care s-au nascut. In acest fel, isi imbogatesc cultura generala si, chiar mai important, inteleg ca oamenii sunt diferiti si isi dezvolta toleranta si deschiderea fata de lume. Astfel, vor putea sa se descurce excelent ca adulti, intr-o lume care seamana tot mai mult cu un sat global.

Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri de engleza pentru copii – avantaje si pentru parinti

Aceasta varianta de invatare a principalei limbi de circulatie internationala aduce beneficii nu numai pentru cei mici, ci pentru intreaga familie! Astfel, parintii vor fi deplin multumiti cu alegerea facuta si vor considera ca alegerea Flying Colours a fost una dintre cele mai bune decizii luate in ultima vreme.

In primul rand, este important faptul ca alegerea formatului online nu mai necesita deplasare. In special in traficul intens din Bucuresti si marile orase, asta inseamna scutirea unor zeci de minute sau ore de trafic stresant si cautare a unui loc de parcare. Prin urmare, se realizeaza economii de timp, energie si bani.

Apoi, prin parcurgerea acestor cursuri, micutul face inclusiv o pregatire pentru examenele Cambridge. Nu va fi nevoie ca mai tarziu sa faci efortul de a-l pregati special pentru aceste examene recunoscute la nivel international, care ii vor fi de folos fie pentru admiterea la o institutie de invatamant prestigioasa, fie pentru a obtine un job mai bun.

Participarea in mod regulat la cursuri de engleza pentru copii ii face pe acestia mai disciplinati. Sub indrumarea profesorului, reusesc sa se organizeze singuri si isi dezvolta rabdarea si perseverenta. Atitudinea lor generala fata de scoala si de invatare se va transforma in bine, iar schimbarea va ii observata, cu satisfactie, de fiecare parinte.

Daca doresti ca fiul sau fiica ta sa urmeze aceste cursuri engleza copii incepand din aceasta toamna, poti afla toate detaliile necesare vizitand site-ul Flyingcolours.ro. Nu uita ca un viitor de succes se construieste inca de la cele mai fragede varste!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre