5 seriale si emisiuni pentru parinti si copii

/ / Modificat: 2013-06-28
5 seriale si emisiuni pentru parinti si copii

Serialele sau emisiunile care pot fi urmarite in acelasi timp de parinti si copii se imputineaza de la o zi alta in televiziunea romaneasca. In afara desenelor animate pentru copii, regasim o grila de programe destul de saraca destinata educatiei si dezvoltarii celor mici. Iata cateva recomandari clasice!
 

familie_emisiuni_televizor_educatie

Hannah Montana

Hannah Montana este cel mai cunoscut serial destinat copiilor. El prezinta povestea cantaretei ce poarta numele serialului care in viata de zi cu zi este o fata simpla si normala pe nume Miley Cyrus. Aceasta trece printr-o multime de aventuri si experiente alaturi de prietena sa cea mai buna Lilly. Este un serial educativ pentru ca ii invata pe copii valorile prieteniei si alte lectii de viata esentiale.
 

O data-n viata

Emisiunea "O data-n viata" impaca parintii si invata copiii. Pentru parintii pasionati de folclor si de muzica populara, aceasta emisiune se poate dovedi una extrem de educativa. Ar trebui sa se insufle copilului, inca de mic, pasiunea si dragostea pentru folclorul romanesc. Chiar daca micutul nu ramane un pasionat al acestei muzici, macar isi dezvolta cultura generala si dragostea de muzica.

Romanii au talent; Dansez pentru tine

talent_ambitie_muncaNu sunt emisiuni speciale pentru copii, insa pot fi unele din care copiii pot invata multe alaturi de parintii lor. Unul dintre principalele lucruri promovate este cultivarea talentelor, ambitia, curajul si ideea ca visurile pot deveni realitate.

Insa numai cu talent si numai prin munca. Micutii pot invata sa fie darnici, sa empatizeze si sa ii ajute pe cei mai putin norocosi ca el. Ele servesc drept "material de lucru" pentru cele mai importante lectii de viata.

Oraselul lenes

"Oraselul lenes" este un serial pentru copii care are si o latura educativa. Serialul ii are in prim-plan pe Stefania, Spartacus si Robbie Putrezitul.

Acesta promoveaza un stil de viata sanatos si ii distreza pe copii prin actiuni live, marionete si desene animate. Este un serial potrivit pentru dezvoltarea micutilor si pentru relaxarea parintilor care vor sa patrunda din nou in universul magic al copilariei.

H2O

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute seriale, alaturi de Hannah Montana. Este conceput special pentru cei mici si adolescentei si are rolul de a-i ajuta sa faca fata problemelor si confruntarilor vietii invatand din experienta de viata a celor 3 protagoniste-sirene Emma, Cleo si Rikki. Sunt lectii si valori de viata pe care le pot invata copiii si sunt prezentate intr-o forma adaptata lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale copii Seriale familie Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre