• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere...

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere asistata.

Centrul de medicina Materno Fetala Medlife este dotat cu un laborator de genetica, un laborator de embriologie, unul de imunologie, ecografe 3D si 4D si o sala de operatii. Compartimentul de Medicina Materno Fetala functioneaza in cadrul Life Memorial Hospital Medlife Grivita.

MedLife a fost admis oficial in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer, derulat de Ministerul Sanatatii.
Cititi aici mai multe informatii: <a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/fertilitate/fertilizare-in-vitro/MedLife-intra-in-programul-national-de-fertilizare-in-vitro-si-embriotransfer-a9628.html " target="_blank">MedLife intra in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer</a>

diagnostic prenatal imagistic, genetic si imunologic
diagnostic preimplantational al embrionului
fertilizare in vitro
diagnosticarea principalelor afectiuni mamare inseminarea artificiala
diagnosticul sterilitatii
amniocentezei testari genetice

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihaela-Steriu-s4269.html">Dr. Mihaela Steriu</a> (medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in medicina, specialist ecografie fetala);
Dr. Sanda Muntean (specialist ecografie fetala)
colaboratori ginecologie:
Dr. Roxana Bohiltea (asistent universitar, doctorand in medicina)
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantinescu-Gheorghe-s4372.html">Dr. Constantinescu Gheorghe</a> (medic primar, sef sectie Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti);
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantin-Roxana-s4325.html">Dr. Constantin Roxana</a>;
Dr. Caliopia Parfene;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mirela-Popa-s6867.html">Dr. Mirela Popa</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Florin-Bican-s4442.html">Dr. Florin Bican</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dragos-Albu-s3795.html">Dr. Dragos Albu</a> - medic specialist obstetrica-ginecologie, doctorand in medicina, asistent universitar;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dorina-Codreanu-s7053.html">Dr. Dorina Codreanu</a> - medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, asistent universitar;
Dr. Lacramioara Sandu - medic primar genetica medicala, supraspecializare embriologie;
Dr. Viorica Radoi - medic primar genetica medicala;
Dr. Persida Boscan - medic specialist anestezie-terapie intensiva;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mihaela-Cristina-Ganea-s8267.html">Dr. Mihaela Cristina Ganea</a> - specialist anestezie-terapie intensiva;
Dr. Radu Mihalca - medic specialist endocrinolog;
Dr. Alice Albu - medic specialist endocrinolog;
Dr. Claudia Nica - medic primar medicina de laborator;
Aura Chitu - biolog;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Radu-Mihaela-s7132.html">Mihaela Radu</a> - biolog;
Dr. Viorica Radoi, medic primar genetica medicala, asistent universitar;
Neagu Luminita, biolog principal, doctor in genetica;
Marinela Malageanu, biolog;
Dana Mierla, biolog;
Ruxandra Cretu, biochimist;

prin e-mail office@memorialhospital.ro sau telefonic 021.209.40.32 / 0746.46.46.29

fertilizare in vitro simpla 6.780 RON

fertilizare in vitro cu ICSI 7.870 RON

inseminare artificiala 1.045 RON

transferul (implantul) de embrioni congelati 1.750 RON

Opinii utilizatori

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Mini pe 17 Septembrie 2010

Foarte multumita.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De SUBTIRE ELENA-DANIELA pe 22 Iunie 2010

Am apelat la serviciile Centrului Materno Fetala Medlife in anul 2008 luna octombrie si in urma investigatilor am fost programata pentru FIV, iar la inceputul anului 2009(mai exact in luna martie) am facut embriotransferul cu dr. Bolintineanu si am reusit din prima incercare. In luna aprilie am facut testul si a fost pozitiv, iar acum in acest moment avem un baietel de 7luni. Multumesc echipei de la Medlife pentru ca mi-a indeplinit visul. Elene-Daniela din Mangalia.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Andreea pe 27 Aprilie 2010

Sunt Andreea si am apelat la clinica medlife pt FIV, intr-adevar se comporta destul de frumos, au multi pacienti, dar te poarta foarte mult pe drumuri, eu am inceput analizele din luna ianuarie. Te programeaza la o analiza intr-un interval de saptamani. Decurg foarte greu procedurile.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Constanta pe 07 Aprilie 2010

Eu am fost la dr. Predoi si am fost multumita de dansul, insa cand a decis ca trebuie sa ma operez pt. decorticarea ovarelor am renuntat, din motive financiare si m-am operat la Spitalul Militari, insa fara un rezultat satisfacator.

Informatii
De Pislaru pe 30 Noiembrie 2009

Ce sanse de reusita are FIV aici? Cati copii s-au nascut?
Stie cineva sa-mi ofere niste informatii? Care sunt tarifele?
Multumesc.

Sunt de cuvant
De Geta pe 16 Noiembrie 2009

Imi place de toata echipa pentru ca sunt de cuvant. Nu te plinba de pe o zi pe alta.

h
De J pe 15 Septembrie 2009

h

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Anonim pe 13 August 2009

Sunt niste medici super la aceasta clinica, in special dr. Predoi Silviu.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Anonim pe 29 Iunie 2009

Este o atmosfera placuta si curata.

Contact Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Adresa

Calea Grivitei , 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia Calea Grivitei cu str. Feroviarilor, in zona se gaseste si Parcul Sportiv Ciresarii
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.