• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere...

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere asistata.

Centrul de medicina Materno Fetala Medlife este dotat cu un laborator de genetica, un laborator de embriologie, unul de imunologie, ecografe 3D si 4D si o sala de operatii. Compartimentul de Medicina Materno Fetala functioneaza in cadrul Life Memorial Hospital Medlife Grivita.

MedLife a fost admis oficial in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer, derulat de Ministerul Sanatatii.
Cititi aici mai multe informatii: <a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/fertilitate/fertilizare-in-vitro/MedLife-intra-in-programul-national-de-fertilizare-in-vitro-si-embriotransfer-a9628.html " target="_blank">MedLife intra in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer</a>

diagnostic prenatal imagistic, genetic si imunologic
diagnostic preimplantational al embrionului
fertilizare in vitro
diagnosticarea principalelor afectiuni mamare inseminarea artificiala
diagnosticul sterilitatii
amniocentezei testari genetice

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihaela-Steriu-s4269.html">Dr. Mihaela Steriu</a> (medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in medicina, specialist ecografie fetala);
Dr. Sanda Muntean (specialist ecografie fetala)
colaboratori ginecologie:
Dr. Roxana Bohiltea (asistent universitar, doctorand in medicina)
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantinescu-Gheorghe-s4372.html">Dr. Constantinescu Gheorghe</a> (medic primar, sef sectie Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti);
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantin-Roxana-s4325.html">Dr. Constantin Roxana</a>;
Dr. Caliopia Parfene;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mirela-Popa-s6867.html">Dr. Mirela Popa</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Florin-Bican-s4442.html">Dr. Florin Bican</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dragos-Albu-s3795.html">Dr. Dragos Albu</a> - medic specialist obstetrica-ginecologie, doctorand in medicina, asistent universitar;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dorina-Codreanu-s7053.html">Dr. Dorina Codreanu</a> - medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, asistent universitar;
Dr. Lacramioara Sandu - medic primar genetica medicala, supraspecializare embriologie;
Dr. Viorica Radoi - medic primar genetica medicala;
Dr. Persida Boscan - medic specialist anestezie-terapie intensiva;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mihaela-Cristina-Ganea-s8267.html">Dr. Mihaela Cristina Ganea</a> - specialist anestezie-terapie intensiva;
Dr. Radu Mihalca - medic specialist endocrinolog;
Dr. Alice Albu - medic specialist endocrinolog;
Dr. Claudia Nica - medic primar medicina de laborator;
Aura Chitu - biolog;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Radu-Mihaela-s7132.html">Mihaela Radu</a> - biolog;
Dr. Viorica Radoi, medic primar genetica medicala, asistent universitar;
Neagu Luminita, biolog principal, doctor in genetica;
Marinela Malageanu, biolog;
Dana Mierla, biolog;
Ruxandra Cretu, biochimist;

prin e-mail office@memorialhospital.ro sau telefonic 021.209.40.32 / 0746.46.46.29

fertilizare in vitro simpla 6.780 RON

fertilizare in vitro cu ICSI 7.870 RON

inseminare artificiala 1.045 RON

transferul (implantul) de embrioni congelati 1.750 RON

Opinii utilizatori

Fiv
De Cristina pe 12 Septembrie 2015

Intrebare pt Geta,sau Subtire Elena Daniela.As vrea sa vb cu voi mai multe detalii despre Fiv.Daca aveti cumva cont facebook,...momentan nu-mi pot accesa adr messenger.Va rog din suflet,daca aveti putin timp...ma gasiti cu numele de Cristina Bulgarean,o poza cu roz.Multumesc.

Dr. Dragos Albu
De A. pe 01 Septembrie 2014

Un om in primul rand, un profesionist, un bun psiholog! Multumesc intregii echipe MMF Medlife. Mergeti cu toata increderea, chiar stie ce face!

FIV
De Ina pe 01 Iulie 2013

Referitor la fiv, am facut prima oara in luna iunie. Am raspuns bine la tratament - 13 foliculi, 9 ovocite, 6 zigoti, din care 3 cal 1. Mi s-au transferat 2 (decizia mea), din pacate, nereusit. Echipa a fost ok, nu am ce sa reprosez, insa ghinion.

MMF Medlife
De Andrada Cristea pe 10 Mai 2013

Citisem undeva despre ei si au un procent al reusitelor de 40% din procedurile Fiv. Dragos Albu este un medic foarte constiincios si cu un suflet mare.

Dr. Dragos Albu
De Iuliana Popescu pe 10 Mai 2013

Dr Dragos Albu este un medic foarte bun si foarte apropiat de paciente. In plus, are foarte multe reusite prin FIV.

Dr. Albu
De Cristina pe 30 Octombrie 2012

Si eu am facut primul Fiv, la Medlife, cu dr. Albu si embriologul din Anglia. Eram suparata ca in urma stimularii am obtinut doar 2 ovocite. Erau acolo paciente care obtinusera si 21 de ovocite. Ei surpriza e ca am ramas insarcinata! Eram foarte deprimata, dupa 5 ani de inseminari, asteptari. Costul a fost undeva la 14000 lei, insa a fost mai mult cu aprox 1500 lei ca nu raspundeam la stimulare. Medicul e foarte ok, merg in continuare la el. Personalul de la receptie e asa si asa, insa nu prea conteaza asta, ci rezultatul. Pretul e mai mic, daca va faceti card de fidelitate, reducerea e de 6 procente.

Fiv Medlife
De Speranta21 pe 12 Iulie 2012

Dragos Albu de la Medlife este un medic foarte bun si cautat. Cei de la Medlife au un procent de 47% de reusita la FIV, insa bineinteles ca depinde si de organismul femeii etc. Sunt analize care se fac inainte, are loc o consultatie in care se stabilesTE ce este de facut etc. Sunt ai alti doctori buni la ei pe infertilitate. Puteti sa va uitati pe www.medlife.ro sau sa sunati la 0219646. Succes!

FIV
De Mykaela01 pe 28 Iunie 2012

Felicitari! Si eu sunt interesata de FIV la Medlife. Care sunt etapele pe care le-ai urmat? Cat a durat de la prima consultatie pana la aflarea vestii mult asteptata? Numai bine!

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Catalin pe 23 Iunie 2012

Foarte dezamagit de clinica medlife! Initial iti spun un pret, apoi cand ajungi sa platesti e altul. Din moment ce ai plecat de acasa te hotarasti sa il platesti sa nu mai stai sa umblii si in alte parti sperand ca e singurul incovenient. Apoi, in cazul meu, al unor analize, iti spun dupa ce le-ai platit ca dureaza foarte foarte mult, niste analize care in alte parti le fac intr-o saptamana, aici ies in cel putin doua. Nu mai vorbesc de personal, care trateaza clientii ca pe niste inferiori, ei fiind acolo toti numai eminente. Foarte foarte slab si dezamagit de serviciile lor! In concluzie, nu mergeti acolo pentru analize, in niciun caz si nici la doctor! A fost un prieten la orl, i-au luat banii si nu i-au facut nimic, au spus ca nu are nimic si a fost nevoit sa merga in alta parte si sa plateasca din nou pentru a-si rezolva problema!

asi dori mai multe info
De Polixenia holz pe 20 Aprilie 2012

felicitari an primu rad! daca se poate sa ami dati si mie mai multe informati cum ati procedat
ca eu an cer de 20 de ani si nu reusesc si nu mai stiu ce sa mai cred sat terminata sihic si fizic va multumesc si astept raspus.lg xenia

Contact Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Adresa

Calea Grivitei , 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia Calea Grivitei cu str. Feroviarilor, in zona se gaseste si Parcul Sportiv Ciresarii
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.