• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere...

Medlife Centru de medicina Materno Fetala. In centrul de medicina Materno Fetala Medlife viitorii parinti pot efectua testele necesare pentru diagnosticul preconceptional, prenatal si postnatal, iar in cazul existentei unor probleme de fertilitate, feminina sau masculina, au acces la toate metodele de tratament si reproducere asistata.

Centrul de medicina Materno Fetala Medlife este dotat cu un laborator de genetica, un laborator de embriologie, unul de imunologie, ecografe 3D si 4D si o sala de operatii. Compartimentul de Medicina Materno Fetala functioneaza in cadrul Life Memorial Hospital Medlife Grivita.

MedLife a fost admis oficial in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer, derulat de Ministerul Sanatatii.
Cititi aici mai multe informatii: <a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/fertilitate/fertilizare-in-vitro/MedLife-intra-in-programul-national-de-fertilizare-in-vitro-si-embriotransfer-a9628.html " target="_blank">MedLife intra in programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer</a>

diagnostic prenatal imagistic, genetic si imunologic
diagnostic preimplantational al embrionului
fertilizare in vitro
diagnosticarea principalelor afectiuni mamare inseminarea artificiala
diagnosticul sterilitatii
amniocentezei testari genetice

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihaela-Steriu-s4269.html">Dr. Mihaela Steriu</a> (medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in medicina, specialist ecografie fetala);
Dr. Sanda Muntean (specialist ecografie fetala)
colaboratori ginecologie:
Dr. Roxana Bohiltea (asistent universitar, doctorand in medicina)
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantinescu-Gheorghe-s4372.html">Dr. Constantinescu Gheorghe</a> (medic primar, sef sectie Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti);
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Constantin-Roxana-s4325.html">Dr. Constantin Roxana</a>;
Dr. Caliopia Parfene;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mirela-Popa-s6867.html">Dr. Mirela Popa</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Florin-Bican-s4442.html">Dr. Florin Bican</a>;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dragos-Albu-s3795.html">Dr. Dragos Albu</a> - medic specialist obstetrica-ginecologie, doctorand in medicina, asistent universitar;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dorina-Codreanu-s7053.html">Dr. Dorina Codreanu</a> - medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, asistent universitar;
Dr. Lacramioara Sandu - medic primar genetica medicala, supraspecializare embriologie;
Dr. Viorica Radoi - medic primar genetica medicala;
Dr. Persida Boscan - medic specialist anestezie-terapie intensiva;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mihaela-Cristina-Ganea-s8267.html">Dr. Mihaela Cristina Ganea</a> - specialist anestezie-terapie intensiva;
Dr. Radu Mihalca - medic specialist endocrinolog;
Dr. Alice Albu - medic specialist endocrinolog;
Dr. Claudia Nica - medic primar medicina de laborator;
Aura Chitu - biolog;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Radu-Mihaela-s7132.html">Mihaela Radu</a> - biolog;
Dr. Viorica Radoi, medic primar genetica medicala, asistent universitar;
Neagu Luminita, biolog principal, doctor in genetica;
Marinela Malageanu, biolog;
Dana Mierla, biolog;
Ruxandra Cretu, biochimist;

prin e-mail office@memorialhospital.ro sau telefonic 021.209.40.32 / 0746.46.46.29

fertilizare in vitro simpla 6.780 RON

fertilizare in vitro cu ICSI 7.870 RON

inseminare artificiala 1.045 RON

transferul (implantul) de embrioni congelati 1.750 RON

Opinii utilizatori

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Geta pe 07 Martie 2012

Am vazut ca te intereseaza despre procedura fiv, eu sunt insarcinata in 15 saptamani, iti pot da ori ce detaliu putem vorbi pe adresa de mess geta.geani @yahoo.com, fiv l-am facut la medlife cu dr Dragos Albu, am reusit din prima incercare si am gemeni.

Interesata
De Bia pe 04 Martie 2012

Daca te pot contacta in vreun fel sau imi poti da un mail cu nr. de tel fix sa te sun sa-mi poti expica si mie care este procedura prin care tu ai trecut, si rezultatul deja l-am citit ca esti insarcinata si astepti doi gemeni. Sunt foarte incatata sa vad ca sunt femei puternice bafta multa si ai grije sa duci sarcina la bun sfarsit. Ai grija de tine si de bebelusi cu speranta ca acest mesaj va ajunge la tine mi de multumiri.

Dr. Dragos Albu
De Nicolaso pe 06 Septembrie 2011

Buna! Prcedura dureaza 1 luna cu tot cu tratament! Totul te costa in jur de 4000 euro, tratament, analize foarte ample si procedura in sine! Am facut asta cu dr. Albu. Am reusit, sunt insarcinata in 5 luni si voi fi mamica de gemeni! Din suflet iti spun sa ai toata incredearea in ceea ce face dansul! Stiu ce inseamna toate astea, iti spun din experineta. Mult succes.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Nicolae adriana pe 09 August 2011

Ma intereseaza si pe mine la 2 sarcini extrauterine si fara o trompa, iar a doua nu este intreaga, ce sanse am sa raman insarcinata din prima cu fiv si cat ma costa toata procedura?

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Veronik pe 20 Februarie 2011

Gabriela, cu toate analizele, investigatiile si cu fertilizare, poate ajunge la 4000 euro? Enorm de mult! Nu e normal sa cautam o clinica dupa preturi si nu dupa reusite!

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Adry pe 04 Februarie 2011

Buna, ma poate ajuta cineva cu un raspuns. As vrea sa fac un FIV. Am inceput o serie de analize, stie cineva cat dureaza toata procedura asta pana la inseminare propriu zisa? Merci.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Madeleine pe 29 Ianuarie 2011

As vrea si eu sa fac un FIV, vreau sa stiu daca trebuie facut o programare inainte.

FIV
De Gabriela Fota pe 18 Ianuarie 2011

Pret corect intre 3000 - 4000 euro.

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Nicoleta pe 02 Decembrie 2010

As fi curioasa sa stiu cam cat m-ar duce o fertilizare in vitro incluzand si toate analizele care trebuie facute inainte, asa un pret aproximativ, stie cineva?

Medlife Centru de medicina Materno Fetala
De Gabriela Fota pe 28 Octombrie 2010

Nu stiu daca am inteles bine din tarife, FIV ajunge cam la 100 de milioane? Stiam ca MedLife are preturi destul de piperate!

Contact Medlife Centru de medicina Materno Fetala

Adresa

Calea Grivitei , 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia Calea Grivitei cu str. Feroviarilor, in zona se gaseste si Parcul Sportiv Ciresarii
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.