• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Marinescu Medical Center

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului...

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului infertilitatii.

fertilizare in vitro

obstetrica ginecologie
endocrinologie
cardiologie
fizioterapie
ecografie generala
medicina interna

prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Bogdan-Marinescu-s2993.html">Dr. Bogdan Marinescu</a> - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in Stiinte Medicale
dr. Ileana Marinescu - medic primar endocrinolog, doctor in Stiinte Medicale
dr. Dobrescu Mariana - medic primar cardiolog
prof .Dr. Tanaseanu Stefanita - medic primar medicina interna si reumatologie
dr. Balmes Elena - medic primar endocrinolog
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Puia-Sorin-Lucian-s4305.html">Dr. Puia Sorin Lucian</a> - medic primar ginecologie obstetrica
dr. Ionescu Simona - medic specialist balnoeofizioterapie si recuperare medicala
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Cocei-Diana-s4493.html">Dr. Cocei Diana</a> - medic specialist obstetrica ginecologie, supraspecializata in domeniul fertilizarii in-vitro
dr. Emilia Gudovan - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie
dr. Corina Neamtu - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie

luni - vineri intre orele 12:00 - 19:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.224.31.27

Opinii utilizatori

Marinescu Medical Center
De Cutui viorica pe 19 August 2010

Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon al clinicii, la cel afisat nu raspunde nimeni si nici de la Romtelecom nu am aflat.

Marinescu Medical Center
De Maria pe 09 August 2010

Unde ai facut fiv-ul, la Marinescu Medical Center sau la Giulesti?

Marinescu Medical Center
De Alina pe 28 Mai 2010

Vreau sa incerc si eu, dar nu stiu cat ma costa si daca o sa reusesc, spuneti-mi parerea voastra. Va multumesc.

Fertilizare in vitro
De Ianos luminita gabriela pe 11 Aprilie 2010

Reusita deplina din toate punctele de vedere. Am nascut gemeni in urma fertilizari in vitro, am nascut la 33 de saptamani. Primul nascut a avut o greutate de 840 de grame si 34 cm si cel de al doilea 1100 de grame si 35 de cm. Sunt amandoi perfect sanatosi si nu am nici un fel de probleme. Avem 9 ani nascuti pe 6 Aprilie 2001. Se fac si lucruri bune la noi in tara.

Marinescu Medical Center
De Angelica pe 29 Martie 2010

Eu am facut un Fiv la Marinescu, reusit, am pierdut sarcina la o luna, inca nu stiu cauza, preturile sunt rezonabile. Pentru Fiv 1400 euro, medicatia inainte cam 3000 RON, analizele 1600 RON, cam asa. Daca vrei mai multe informatii id meu este vochinangelica.

Marinescu Medical Center
De Ana daria pe 24 Martie 2010

Eu am facut 2 fertizari in vitro la dr. Marinescu si nu a reusit nici una.

informatii
De Pislaru pe 30 Noiembrie 2009

stie cineva ce rata de reusita la FIV are acest centru ?care sunt preturile ?multumesc!

Contact Marinescu Medical Center

Adresa

Aviator Mircea Zorileanu, 44, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Domenii, Bulevardul Ion Mihalache
Site www.marinescu-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.