• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Marinescu Medical Center

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului...

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului infertilitatii.

fertilizare in vitro

obstetrica ginecologie
endocrinologie
cardiologie
fizioterapie
ecografie generala
medicina interna

prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Bogdan-Marinescu-s2993.html">Dr. Bogdan Marinescu</a> - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in Stiinte Medicale
dr. Ileana Marinescu - medic primar endocrinolog, doctor in Stiinte Medicale
dr. Dobrescu Mariana - medic primar cardiolog
prof .Dr. Tanaseanu Stefanita - medic primar medicina interna si reumatologie
dr. Balmes Elena - medic primar endocrinolog
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Puia-Sorin-Lucian-s4305.html">Dr. Puia Sorin Lucian</a> - medic primar ginecologie obstetrica
dr. Ionescu Simona - medic specialist balnoeofizioterapie si recuperare medicala
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Cocei-Diana-s4493.html">Dr. Cocei Diana</a> - medic specialist obstetrica ginecologie, supraspecializata in domeniul fertilizarii in-vitro
dr. Emilia Gudovan - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie
dr. Corina Neamtu - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie

luni - vineri intre orele 12:00 - 19:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.224.31.27

Opinii utilizatori

Marinescu Medical Center
De Elena pe 28 Martie 2011

Multumiri - mii de multumiri, fiica mea avea ovare polichistice iar pe ovarul drept un chist aproape cat ovarul. Am mers la clinica, unde D-na doctor Marinescu dupa consult si analize i-a prescris tratament, dupa sase luni fiica mea a scapat atat de chist cat si de durerile pe care le avea, dureri ce ajunsesera la pierderea cunostintei. Precizez ca medicul de familie ii prescria calmante, nici macar nu ne indruma catre specialist. Tarifele nu sunt mari, pentru profesionismul de care dau dovada pot spune ca sunt foarte multumita.

Marinescu Medical Center
De Nana pe 21 Februarie 2011

Sa stii ca acea asistenta, d-na Viorica, munceste de ii sar capacele, zi de zi. Este al doilea an in care merg din 3 in 3 luni si de fiecare data ea a avut grija ca noi sa fim acolo unde trebuie, sa facem procedurile, etc. Sa nu crezi ca asemenea responsabilitate iti mai da si posibilitatea sa fii draguta, zambitoare, amiabila cu fiecare in parte, inseamna ca in scurt timp ar innebuni. Este o tipa cu experienta, buna organizatoare, severa (asa trebuie), serioasa si care stie sa-si faca meseria. Ea chiar merita sa-i pui ceva in buzunar.

Marinescu Medical Center
De Nana pe 21 Februarie 2011

Am fost la Marinescu Medical Cente, am vrut sa aleg ce-i mai bun, daca tot este asa scump peste tot. Marele meu noroc a fost ca am fost programata la dr. Andreea Vultur, o doctorita tanara si draguta si nu am plecat total dezamagita. Restul fetelor cu care am vorbit acolo erau dezamagite de "tratamentul de banda rulanta" la care erau supuse. Oricum acolo se face un consult si atat, apoi mergi la giulesti si faci tot restul de analize care se prescriu. Ideea este ca acel consult + o ecografie care se face la marinescu medical center, te costa mai mult ca in SUA, cam asta este ideea si cu clinica asta, nu se respecta programarile, ca sa fiu si draguta va anunt ca odata jecmanite de bani veti ajunge la giulesti unde incepe o noua etapa. Insa lucrurile stau parca mai bine aici, asistente dragute, merg cu tine unde este nevoie, te anunta de ce este nevoie, iti spun cum sa te comporti cu profesorul. Succes!

Inseminare artificiala
De Cristina pe 28 Ianuarie 2011

Eu nu am chiar aceeasi parere despre dr. Marinescu. Am facut o inseminare cu el si am fost extrem de dezamagita de toata experienta. Sunt la cea de-a doua si pot spune ca am ceva experienta. Prima a fost facuta acum 3 ani iar dr. Marinescu, spre surprinderea mea, a luat in calcul analizele si investigatiile facute atnci si in afara de o ecografie si un consult nu a mai facut nimic altceva. A trecut la inseminare fara a fi dispus sa ne explice foarte multe lucruri. Nu spun ca nu are si reusite, dar eu cred ca in afara de un medic avem nevoie si de un medic - om care sa ne explice de ce ar trebui sa alegem o varianta sau alta.

Marinescu Medical Center
De Elena pe 21 Ianuarie 2011

Fara ajutorul Dl. Profesor Marinescu nu as fi trait niciodata sentimentul minunat de a fi mama. Dupa multe analize si tratamente la diversi medici, am mers la acest cabinet unde, sub indrumarea D-nei.Dr. Cocei (un doctor deosebit), am ajuns sa fiu pacienta D-lui Marinescu iar toate interventiile care au urmatle-am facut la Spitalul Giulesti. Datorita faptului ca aveam ambele trompe infundate nu as fi putut avea copii si singura optiune era FIV-ul. Asa ca am incercat cu FIV si am reusit sa raman insarcinata de prima oara, iar acum am un baietel extraordinar.

Marinescu Medical Center
De Busca Tatiana pe 06 Decembrie 2010

Am un baietel de 1 an si 1 luna conceput prin FIV cu ajutorul dlui profesor Marinescu la Giulesti. Procedura a reusit din prima, desi sansele au fost minime. Aici a fost si mana lui Dumnezeu, cu siguranta. Nu pot decat sa fiu recunoscatoare acestor profesionisti total dezinteresati material si sa le urez sanatate. Nu puteti cere imposibilul de la medici. Mai depinde si de voi. Trebuie sa fiti increzatoare si sa acceptati realitatea.

Marinescu Medical Center
De Mari pe 27 Noiembrie 2010

Nu inteleg de ce nu au preturile afisate.

Marinescu Medical Center
De Anyta pe 20 Octombrie 2010

Incearca sa suni la Medical dupa ora 12. Pana atunci nu raspunde nimeni. Va rog ajutati-ma si pe mine cu preturile de Medical. Sunt chiar asa de mari?

Dr. Marinescu Bogdan
De Luana pe 08 Octombrie 2010

Buna fetelor. Dupa cum se stie dr. Marinescu (supranumit ginecologul vedetelor) este cel mai bun doctor din Bucuresti in domeniul ginecologiei si fiv la ora actuala. In primul rand vreau sa va spun ca sunt foarte multe femei care reusesc din prima, a doua sau a treia incercare sau foarte multe care nu reusesc deloc. Eu vorbesc pentru ca am trecut prin asta, dar nu in Romania, ci in Spania unde locuiesc de 7 ani si tot de atatia incerc, dar am avut anumite probleme care sau rezolvat in tot acest timp. Si aici sunt medici destul de buni, dar avand in vedere ca eu am mers la stat fara sa platesc nimic, a durat destul de mult. Acum 2 ani mi-au scos o trompa infundata, iar anul trecut am inceput cu inseminarile artificiale (ai dreptul la 4, timp in care eram pe lista pentru fiv),la care ultima sarcina: extrauterina cu extirparea celei de-a doua trompe. In mai anul asta mi-au facut fiv si a reusit, sarcina de 20 saptamani cu gemeni(fetita si baiat). In acest timp am intalnit fete cu multe fiv la activ care nu le-au reusit, altele care da. Aici este o loterie, depinde de corpul fiecarei femei. Am o prietena in Bucuresti (43 ani) care a facut 2 fiv la Marinescu, de la care stia ca nu este sigura ca reuseste datorita varstei si calitatea ovulelor. A mers la o clinica in Praga pentru transfer ovule donate (ceea ce in Romania nu este legal)a costat-o totul 5.500 euro cu transport inclus si cazare in banii astia si fara rezultate, mai are 2 embrioni congelati care intra in aceiasi bani, programata pentru luna decembrie. Asa ca, depinde de fiecare persoana in parte nu-i vorba de medici. Va urez succes tuturor.

Marinescu Medical Center
De Onedin pe 21 August 2010

In general in probleme endocrinologice si de piele, conteaza foarte mult raspunsul pacientului la tratamentul aplicat. La neajunsurile create de varsta adolescentei, mai ales la fete, trebuie ca medicul sa dispuna de o rabdare mai mare si sa participe mai atent la ultima sansa a pacientului. Nu este si cazul doamnei dr. Ileana Marinescu, care, partea comerciala este cea mai pregnanta in tot tratamentul dansei. De trei ani incerc cu copilul, care intre timp are 21 de ani si toate sunt ca la inceput, mai putin banii.

Contact Marinescu Medical Center

Adresa

Aviator Mircea Zorileanu, 44, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Domenii, Bulevardul Ion Mihalache
Site www.marinescu-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.