• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Marinescu Medical Center

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului...

Marinescu Medical Center - Cabinetul de obstetrica si ginecologie este condus de Prof. Dr. Bogdan Marinescu alaturi de o echipa cu performante medicale de exceptie, formata din Dr. Puia Sorin si Dr. Cocei Diana.

Marinescu Medical Center ofera o gama larga de servicii in domeniu, avand performante deosebite in domeniul tratamentului infertilitatii.

fertilizare in vitro

obstetrica ginecologie
endocrinologie
cardiologie
fizioterapie
ecografie generala
medicina interna

prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Bogdan-Marinescu-s2993.html">Dr. Bogdan Marinescu</a> - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in Stiinte Medicale
dr. Ileana Marinescu - medic primar endocrinolog, doctor in Stiinte Medicale
dr. Dobrescu Mariana - medic primar cardiolog
prof .Dr. Tanaseanu Stefanita - medic primar medicina interna si reumatologie
dr. Balmes Elena - medic primar endocrinolog
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Puia-Sorin-Lucian-s4305.html">Dr. Puia Sorin Lucian</a> - medic primar ginecologie obstetrica
dr. Ionescu Simona - medic specialist balnoeofizioterapie si recuperare medicala
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Cocei-Diana-s4493.html">Dr. Cocei Diana</a> - medic specialist obstetrica ginecologie, supraspecializata in domeniul fertilizarii in-vitro
dr. Emilia Gudovan - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie
dr. Corina Neamtu - medic primar endocrinolog, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie

luni - vineri intre orele 12:00 - 19:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.224.31.27

Opinii utilizatori

Ivf with donor
De Bou Doumit Maha pe 08 Septembrie 2017

Hello, my name is Maha I am 47 years old and I live in Paris. I would like to know how much costs an ivf with a donor in total. Thank You

Programari
De Matache pe 29 Noiembrie 2016

Problema mare cu programarile sunt dezamagita

Prof Dr Bogdan Marinescu Giulesti FIV
De Andreea pe 29 Ianuarie 2016

II multumesc domnului Prof pentru ca areusit sa imi duca la indeplinire visul acela de a devenii mamica.In luna octombrie am facut FIV la Giulesti si am reusit din prima .O sa devin mamica de baietel anul acesta.II multumesc din suflet domnului profesor .Recomand acest doctor ,recunosc nu e genul sa te mangaie dar am apreciat ca nu e spagar .

Eu zic sa-l ocoliti
De Mihaita CARBUNARU pe 05 Februarie 2015

Am fost acolo de 3 ori anul trecut. Pe langa ca am fost diagnosticat gresit mi s-a vorbit si de sus tot timpul de catre doamna doctor.
Ca sa nu ma zic de receptionera care este o baba surda si irascibila si care se inerveaza de cate ori trebuie sa faca cate ceva pana si atunci cand vrei sa platesti cu cardul.
Azi am fost la ei sa cer facturile pentru 3 vizite foarte scumpe care le-am facut la ei ca sa-mi recuperez cheltuielile de la firma de asigurare, si ce scandal a iesit.

Eu zic sa mergeti in alta parte eu am mers la medlife si a facut o diferenta de cateva secole de la atmosfera medievala din vila marinescu la o clinica cu adevarat moderna.

Academician Prof. Dr. Bogdan Marinescu un medic de exceptie!
De Ionela Prec pe 14 Aprilie 2014

Prof. Dr. Bogdan Marinescu un medic dedicat meseriei, un profesionist iar experienta isi spune cuvantul. Il recomand cu mare caldura. Inca de la prima consultatie mi-a insuflat incredere. Multa sanatate domnule Academician!

Multumiri din toata inima
De Doina Fulga pe 26 Noiembrie 2013

Un om de exceptie, cu suflet bun si inima mare. A fost alaturi de mine la venirea pe lume a celor doi copii. M-a ajutat sa trec peste toate problemele pe care le-am avut. Acum copii sunt mari si peste nu mult timp baiatul meu va deveni tatic de gemeni. As vrea sa-i pot multumi personal, dar nu stiu cum sa-l pot contacta. Poate cineva imi poate da detalii. Va multumesc.

Un doctor desavarsit
De Toader Mara pe 27 August 2013

Am avut doua nasteri cu domnul profesor Bogdan Marinescu si ii raman recunoscatoare pentru efortul depus. Mi-am dorit sa fiu sub atenta supraveghere a unui specialist si l-am gasit. Desi, eram o pacienta oarecare, dumnealui s-a comportat exemplar. Intr-adevar, nu este genul de doctor care sa te mangaie pe burtica, dar este acel doctor pe care te poti baza in momentele cele mai dificile. Le doresc multa sanatate si performante atat domnului profesor, cat si echipei de la maternitate Panait Sarbu!

Dr.Marinescu Ileana, Profesor Bogdan Marinescu
De Simona ionascu pe 20 Martie 2013

Multumesc d-nei doctor Ileana Marinescu si d-lui profesor Bogdan Marinescu datorita carora ma bucur acum de un baietel de 4 luni. Pana sa ajung la dansii, am pierdut 2 sarcini, una la 8 luni datorita unor incompetenti. Datorita experientei si profesionalismului dansilor ma pot bucura acum de sentimentul de a fi mama. Aveti incredere. Doamne ajuta!

Pret in vitro
De Oana Adina pe 27 Ianuarie 2013

Si onorariul doctorului cat este? In afara de pretul interventiei.

Dr. Andreea Vultur, un medic extraordinar
De Raluca Nedea pe 01 Aprilie 2011

Am gasit intamplator mesajul tau. Cred ca am fost in aprilie 2009 "colege" de salon. Sa-ti traiasca baietelul-al meu e cu o luna mai mare! Stii ca am nascut in aceeasi zi cu fata care avea gemeni - de fapt, gemene?

Contact Marinescu Medical Center

Adresa

Aviator Mircea Zorileanu, 44, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Domenii, Bulevardul Ion Mihalache
Site www.marinescu-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.