• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul FIV Omini Clinic

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV -...

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Laborator de analize medicale, laboratorul FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de radiologie, blocul operator.

investigatie sau tratament de fertilizare in vitro ecografie
videocolposcopie
recoltari secretii vaginale
test Babes Papanicolau
histerosalpingografii
prelevarea sub ghidaj ecografic transvaginal de celule sexuale feminine ovocite

fertilizare in vitro
inseminare intrauterina de sperma
ICSI
sperma donator cryos Danemarca
spermograma
determinare anticorpi antispermatici

prof. Dr. Mircea Onofriescu
dr. Bucur Cezara
biolog dr. Maria Butnaru
dr. Adrian Bors

laborator de fertilizare in vitro
cabinet de consulatie FIV
departamentul de obstetrica si ginecologie
laborator de analize medicale pentru efectuarea baremului necesar de analize inainte de inceperea procedurilor specifice de FIV in departamentul de radiologie
blocul operator

luni - vineri 08:00 - 20:00
sambata 08:00 - 20:00

la numerele de telefon 0232.216.260 / 0728.450.098 / 0723.166.766 sau on-line ominiclinic@yahoo.com

FIV in ziua 3- 1700 euro
FIV in ziua 5 la FIV de ziua 3 se adauga 2000 euro pentru cultivarea si monitorizarea embrionilor pana in ziua 5
ICSI - 2000 euro ICSI include toate procedurile FIV cu embriotransfer in ziua a-3-a sau ziua a-5-a, la care se adauga manevra de microinjectie a unui singur spermatozoid si ovocit
al 2- lea ciclu FIV- 10% reducere, al 3- lea ciclu FIV- 15% reducere,
FIV nereusit prin neobtinere de embrioni sau prin absenta ovocitelor dupa recoltare - 600 euro
FIV / inseminare cu sperma donator 300-600 euro si se adauga la costul FIV /inseminarii
consultatie - 100 RON, ecografie- 100 RON, spermograma- 70 RON

Opinii utilizatori

Centrul FIV Omini Clinic
De Mimi pe 24 Martie 2011

Este cea mai buna echipa de ginecologi din Iasi.

Centrul FIV Omini Clinic
De Silvia pe 28 Februarie 2011

Eram curioasa daca a mai facut cineva. Eu sunt programata aproximativ 20 - 23 februarie. Am inteles ca ma costa in jur de 3000 euro sper sa fie cu noroc.

Centrul FIV Omini Clinic
De ANA pe 09 Februarie 2011

Am facut inseminare la Omini care mi-a iesit din prima dupa 6 ani de tratamente si o operatie. Nota 10 pentru profesionalismul Dr. Onofrirescu care se ocupa personal de tratament si proceduri.

Centrul FIV Omini Clinic
De Adin a pe 29 Ianuarie 2011

Centrul este foarte bun, iar medici de acolo chiar stiu ce fac.

Centrul FIV Omini Clinic
De Viorica pe 07 Ianuarie 2011

Am beneficiat si eu de serviciile acestei clinici. Intr-adevar preturile sunt foarte mari in comparatie cu veniturile salariale din aceasta zona. Am cheltuit in jur de 2000 de euro cu o singura inseminare, aici incluzand analize, drumuri Bacau Iasi in zilele importante. Din pacate rezultatul a fost negativ, iar din lipsa banilor, ne-am oprit. E nedrept pentru ca in adancul fiintei mele stiu ca se poate, dar nu imi permit mai mult. Timpul trece in defavoarea mea. Despre echipa, se putea si mai bine. Admiratie pentru dr. Bors.

Centrul FIV Omini Clinic
De Dea pe 25 Octombrie 2010

Preturile sunt maricele, iar programarea nu se respecta, astepti cam o ora si jumatate fata de ora programata, iar daca mai esti si din alt oras, trageti voi concluziile!

Centrul FIV Omini Clinic
De Persifona antoniu pe 16 Mai 2010

Sunt de-a dreptul socata ca exista asa ceva in Iasi, dar cu preturi de New York, cred ca ar trebui nu corectate sau ajustate preturile ci regandite in functie de zona geografica si economica, e de-a dreptul sfidator pentru oamenii simpli care au probleme si care chiar vor un copil e chiar ok si o metoda de subventionare din partea guvernului sau ministerului sanatatii, pentru ca in formatul asta o asemenea clinica nu ne poate provoca decat repulsie si demonstreaza frivolitatea oricarui vis de mama disperata care vrea cu tot dinadinsul sa ofere o sansa,o viata intr-o lume si asa cu putine optiuni. Va multumesc.

Felicitari
De Maxim cristina pe 12 Februarie 2010

In sfirsit am gasit o clinica in Moldova care sa se ocupe de probleme mai profunde.

Scepticism
De Mari pe 30 Noiembrie 2009

Am fost pentru o consultatie la ei. Nu mi-au luat in considerare o serie de analize facute anterior la un alt laborator. M-au pus sa fac alt set de analize in cadrul laboratorului lor, care ma costau 824 RON, iar la Profamilia, acelasi set de analize costa doar 350 RON.
Nu mi s-a parut un lucru ok.

Ok
De Camelia pe 05 Noiembrie 2009

Cunosc clinica si pot sa va spun ca doctorii sunt de nota 10. Preturile sunt accesibile, iar atmosfera de acolo este placuta si calda.

Contact Centrul FIV Omini Clinic

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie
Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.