• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul FIV Omini Clinic

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV -...

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Laborator de analize medicale, laboratorul FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de radiologie, blocul operator.

investigatie sau tratament de fertilizare in vitro ecografie
videocolposcopie
recoltari secretii vaginale
test Babes Papanicolau
histerosalpingografii
prelevarea sub ghidaj ecografic transvaginal de celule sexuale feminine ovocite

fertilizare in vitro
inseminare intrauterina de sperma
ICSI
sperma donator cryos Danemarca
spermograma
determinare anticorpi antispermatici

prof. Dr. Mircea Onofriescu
dr. Bucur Cezara
biolog dr. Maria Butnaru
dr. Adrian Bors

laborator de fertilizare in vitro
cabinet de consulatie FIV
departamentul de obstetrica si ginecologie
laborator de analize medicale pentru efectuarea baremului necesar de analize inainte de inceperea procedurilor specifice de FIV in departamentul de radiologie
blocul operator

luni - vineri 08:00 - 20:00
sambata 08:00 - 20:00

la numerele de telefon 0232.216.260 / 0728.450.098 / 0723.166.766 sau on-line ominiclinic@yahoo.com

FIV in ziua 3- 1700 euro
FIV in ziua 5 la FIV de ziua 3 se adauga 2000 euro pentru cultivarea si monitorizarea embrionilor pana in ziua 5
ICSI - 2000 euro ICSI include toate procedurile FIV cu embriotransfer in ziua a-3-a sau ziua a-5-a, la care se adauga manevra de microinjectie a unui singur spermatozoid si ovocit
al 2- lea ciclu FIV- 10% reducere, al 3- lea ciclu FIV- 15% reducere,
FIV nereusit prin neobtinere de embrioni sau prin absenta ovocitelor dupa recoltare - 600 euro
FIV / inseminare cu sperma donator 300-600 euro si se adauga la costul FIV /inseminarii
consultatie - 100 RON, ecografie- 100 RON, spermograma- 70 RON

Opinii utilizatori

foarte dezamagita
De Maria m pe 05 Decembrie 2017

Am avut o experienta nu tocmai placuta la ei. Bani aruncati in vant . Foarte scumpi si fac tot posibilul sa nu iti reuseasca din prima data . Daca le spui ceva . Sa schimbe tratamentul se supara . Nu recomand . Niste hoti.

?
De El pe 14 Aprilie 2017

Toata lumea , pe toate forumurile,iti recomanda sa efectuezi o spermograma la un centru RUAM , nu la un laborator "obisnuit",ca vorba ceea, ce numara embriologul (daca ai noroc!),nu numara softul calculatorului! Ok,te gandesti ca la OMINICLINIC vei obtine o spermograma detaliata, cu informatii extrem de pretioase! Gresit, am primit un rezultat, lucrat parca "pe genunchi",in mare graba, cu informatii extrem de succint prezentate .Acum ne intrebam, oare s-o luam in seama,ori ba?!? Poate poate...

infertilitate
De Nicoleta pe 17 Noiembrie 2015

sunt noua aici as dori si eu cateva informatii despre dr luca de la clinica omini iasi a mai fost cineva la el eu am facut cateva investigatii la el dar nuprea ma lamurit a fost cineva la el ati facut fiv daca a fost pozitiv si din cate incercari am 27 de ani

Analiza spermograma
De Nicoleta pe 27 Ianuarie 2015

Va rog sa mi spuneti daca se poate recolta acasa? Sotul are o bariera psihologica in a veni la laborator!

Infertilitate
De Nicoleta pe 05 Octombrie 2014

Sunt noua aici pe forum. As dori si eu cateva informatii, daca poate sa imi raspunda cineva. Se poate ramane insarcinata din prima cu FIV (am mai ramas insarcinata acm 5 6 ani si am facut intrerupere) si acm de 1 an nu mai reusesc sa raman insarcinata. Am 26 de ani.

Multumiri
De ANCA pe 14 August 2014

Mii de multumiri echipei de vitro pentru ca ne-ati transformat visele in realitate! Cu ajutorul vostru, avem un copil minunat pe care il iubim nespus de mult! Va apreciem pt.profesionalism si omenie!

Centrul FIV Omini Clinic
De Dyana pe 03 Iunie 2014

Felicitari de reusita, sa ne dai vesti despre sarcina!

Centrul FIV Omini Clinic
De Dyana pe 28 Mai 2014

Eu am facut la Omini 2 inseminari nereusite, desi mi s-a spus ca sansele prin inseminare sunt mici, am vrut sa incercam. A urmat un FIV nereusit la Chisinau, iar acum incercam inca o data la Omini cu dl dr Onofriescu. Am incredere ca va fi bine, e un profesionist.

Fertilizare
De Anca pe 11 Ianuarie 2014

@ Mariana,

Poti sa-mi spui cat te-a costat fertilizarea.

Multumesc.

Promtitudine si profesionalism
De Mariana pe 10 Ianuarie 2014

M-am simtit foarte bine la aceasta clinica, apreciez profesionalismul tuturor mai ales al domnului Doctor Onofriescu, fertilizarea a reusit din prima si a fost mai mult decat ok. Cheia succesului e optimismul si varsta nu prea inaintata.

Contact Centrul FIV Omini Clinic

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie
Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.