• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul FIV Omini Clinic

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV -...

La OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata exista o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV, laborator de analize, bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. <br><br>Centrul de Reproducere Umana Asistata e format din mai multe departamente cabinet de consulatie FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de Obstetrica si Ginecologie, Laborator de analize medicale, laboratorul FIV - Fertilizare in Vitro, departamentul de radiologie, blocul operator.

investigatie sau tratament de fertilizare in vitro ecografie
videocolposcopie
recoltari secretii vaginale
test Babes Papanicolau
histerosalpingografii
prelevarea sub ghidaj ecografic transvaginal de celule sexuale feminine ovocite

fertilizare in vitro
inseminare intrauterina de sperma
ICSI
sperma donator cryos Danemarca
spermograma
determinare anticorpi antispermatici

prof. Dr. Mircea Onofriescu
dr. Bucur Cezara
biolog dr. Maria Butnaru
dr. Adrian Bors

laborator de fertilizare in vitro
cabinet de consulatie FIV
departamentul de obstetrica si ginecologie
laborator de analize medicale pentru efectuarea baremului necesar de analize inainte de inceperea procedurilor specifice de FIV in departamentul de radiologie
blocul operator

luni - vineri 08:00 - 20:00
sambata 08:00 - 20:00

la numerele de telefon 0232.216.260 / 0728.450.098 / 0723.166.766 sau on-line ominiclinic@yahoo.com

FIV in ziua 3- 1700 euro
FIV in ziua 5 la FIV de ziua 3 se adauga 2000 euro pentru cultivarea si monitorizarea embrionilor pana in ziua 5
ICSI - 2000 euro ICSI include toate procedurile FIV cu embriotransfer in ziua a-3-a sau ziua a-5-a, la care se adauga manevra de microinjectie a unui singur spermatozoid si ovocit
al 2- lea ciclu FIV- 10% reducere, al 3- lea ciclu FIV- 15% reducere,
FIV nereusit prin neobtinere de embrioni sau prin absenta ovocitelor dupa recoltare - 600 euro
FIV / inseminare cu sperma donator 300-600 euro si se adauga la costul FIV /inseminarii
consultatie - 100 RON, ecografie- 100 RON, spermograma- 70 RON

Opinii utilizatori

Cat costa o fertilizare?
De LUPU ANTONETA pe 04 Iunie 2013

Cat costa o fertilizare?

Centrul FIV Omini Clinic
De Maia45 pe 04 Martie 2013

Buna. Am apelat si eu la serviciile acestei clinici si am fost foarte multumita de profesionalismul si increderea pe care mi-a dat-o echipa medicala. Va sfatuiesc sa apelati cu incredere la centrul medical Omini Clinic

FIV
De Ioana pe 13 Februarie 2013

Eu am o parere buna despre aceasta clinica si o recomand cu incredere. Echipa medicala formata din prof dr. Onofriescu, dr. Bors si dr. Luca a dat dovada de profesionalism. Am ramas insarcinata dupa 1 an si 6 luni prin FIV cu embrioni dezghetati. Va recomand sa nu va pierdeti speranta daca nu ati avut succes de la primul tratament sau procedura si sa aveti rabdare pentru ca medicii isi dau cu adevarat interesul. Eu nu am decat cuvinte de multumire si recunostinta pentru acesti medici.

Centrul FIV Omini Clinic
De Elena pe 12 Ianuarie 2012

Am fost la aceasta clinica si m-a dezamagit. Am facut 2 inseminari fara rezultat. Parerea mea este ca nu si-au dat interesul. De la prima intalnire biologul de aici mi-a spus ca nu trebuie sa ma astept la rezultate bune de la prima inseminare pentru ca rezultatele ar putea aparea de la a patra, a cincea procedura. Eu am plecat la Polisano Sibiu.

Centrul FIV Omini Clinic
De Felea Miharla pe 17 Noiembrie 2011

Sunt foarte multumita de aceasta clinica, sunt la a doua fertilizare, prima oara am ramas insarcinata, dar s-a oprit din evolutie, sper sa am mai mult noroc acum. Succes la toata lumea.

Fertilizare en vitro
De Monica pe 02 Noiembrie 2011

La aceasta clinica se poate face si fetilizare in vitro suventionat de stat?

Centrul FIV Omini Clinic
De Silvia pe 09 Iunie 2011

Buna seara, vreau sa va intreb si eu ceva in legatura cu inseminarea, poti sa ramai din prima insarcinata si ce tratment se va face? Va multumesc.

Centrul FIV Omini Clinic
De Silvia pe 09 Iunie 2011

Eu pot sa i multumesc domnului profesor Onofrescu Mircea e cel mai bun! Dupa o nereusita de tratament pt ferilizare in vitro si dezamajirea mea / acum pot spune ca sunt fericita pentru ca am facut celioscopie si a reusit sa imi desfunde trompele. Mi s-a spus ca voi incerca sa fac inseminare si sper ca voi reusi ca anul acesta sa raman insarcinata. Ii multumesc domnului profesor si domnul doctor Luca si domnul doctor Bors pentru ca m-a incurajat si nu mi-am pierdut speranta.

Raspuns
De Dr. Adrian Bors pe 09 Aprilie 2011

Daca trompele prin aceasta ligatura sunt nepermeabile, si in cazul in care spermograma sotului este in parametri apropiate de normal, singura optiune pentru a reusi sa ramaneti insarcinata este Fertilizarea in Vitro.

Centrul FIV Omini Clinic
De Ignat alina pe 07 Aprilie 2011

Am si eu o intrebare, am trompele legate, dar imi mai doresc un copil, am 30 ani, si mentionez ca nu am avut probleme de infertilitate pana sa imi leg trompele. Vreau sa stiu daca am nevoie de fertilizare sau inseminare?

Contact Centrul FIV Omini Clinic

Adresa

Grigore Ureche, 2, Iasi, Iasi

Reper Bl. 6 Martie
Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.