• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
23 opinii
Cabinet:
particular

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

ex. ginecologic, ex. obstetrical, ex. mamar; ecografie ginecologica, obstetricala, transvaginala, mamara, 4D, 3D, Dopler color; colposcopie videoasistata; histeroscopie diagnostica si operatorie; laparoscopie diagnostica si operatorie; control periodic si screening pentru cancerul genital; depistarea precoce a cancerului genital prin examen Papanicolou si detectia digitala cu True Screen; diagnosticul si tratamentul infertilitatii; chirurgie clasica pe cale abdominala si vaginala; chirurgie laparoscopica si histeroscopica; chirurgie plastica genitala; depistarea infectiei HPV si vaccinarea impotriva cancerului de col; contracetie orala, DIU, Mirena, inel vaginal (planing familial); intreruperea medicamentoasa a sarcinii; monitorizare sarcinii si asistenta la nastere

telefon:021.320.06.05, 021.330.54.88, 0748.985.662

Dr. Zorela Adriana Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializari in Franta, Italia, SUA; Dr Irina Antohi, medic specialist obstetrica-ginecologie

ecografe 4D, 3D, dopler color, sonda mamara, sonda vaginala, GENERAL ELECTRIC si SIEMENS, linie histeroscopie si laparoscopie STORZ, colposcopie cu monitor video, laser, aparat de radiofrecventa, electrocauter, aparat pentru detectia digitala a cancerului genital

Opinii utilizatori

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Maria pe 15 Octombrie 2009

Salutare! Nu ati mai vazut asa ceva! Frumos, curat, aparate, personal politicos, esti respectat, ti se explica, nu te doare si te face bine. Pe mine doamna doctor m-a operat si sunt foarte bine, este un doctor de nota 10+, totul este de nota 10.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Dana pe 11 Septembrie 2009

Mana usoara, explica pana intelegi, curatenie exemplara si aparatura de nava cosmica.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Mariana pe 11 Septembrie 2009

Este foarte frumos si foarte dotat si doamna doctor este exceptionala. Pentru ca doamna doctor Sgarbura are foarte multe paciente (vin si din strainatate si din tara) trebuie sa ai grija sa te programezi din timp si uneori se asteapta dar merita.. Are toata aparatura posibila, totul e nou, parca nu esti in Romania.

Contact Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Adresa

Elena Cuza, 61, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Unirii - Tineretului
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.