• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
23 opinii
Cabinet:
particular

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

ex. ginecologic, ex. obstetrical, ex. mamar; ecografie ginecologica, obstetricala, transvaginala, mamara, 4D, 3D, Dopler color; colposcopie videoasistata; histeroscopie diagnostica si operatorie; laparoscopie diagnostica si operatorie; control periodic si screening pentru cancerul genital; depistarea precoce a cancerului genital prin examen Papanicolou si detectia digitala cu True Screen; diagnosticul si tratamentul infertilitatii; chirurgie clasica pe cale abdominala si vaginala; chirurgie laparoscopica si histeroscopica; chirurgie plastica genitala; depistarea infectiei HPV si vaccinarea impotriva cancerului de col; contracetie orala, DIU, Mirena, inel vaginal (planing familial); intreruperea medicamentoasa a sarcinii; monitorizare sarcinii si asistenta la nastere

telefon:021.320.06.05, 021.330.54.88, 0748.985.662

Dr. Zorela Adriana Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializari in Franta, Italia, SUA; Dr Irina Antohi, medic specialist obstetrica-ginecologie

ecografe 4D, 3D, dopler color, sonda mamara, sonda vaginala, GENERAL ELECTRIC si SIEMENS, linie histeroscopie si laparoscopie STORZ, colposcopie cu monitor video, laser, aparat de radiofrecventa, electrocauter, aparat pentru detectia digitala a cancerului genital

Opinii utilizatori

Foarte buna
De Lori pe 25 Octombrie 2013

Am nascut cu doamna doctor in conditii exceptionale, este foarte buna si la nasteri si la operatii si mai ales la cazuri grele, intotdeauna le gaseste rezolvare. Are mana buna si stiinta multa si nu se lasa pana nu reuseste. Este foarte buna.

Foarte buna
De O pacienta pe 07 Ianuarie 2013

O clinica foarte buna, doamna doctor Zgarbura nu te lasa nerezolvata, mergi la sigur.

Multumiri
De O pacienta foarte multumita pe 02 Februarie 2012

Locuiesc de mai multi ani in Franta si vin in continuare la doamna dr. Sgarbura cand am probleme pentru ca nu am gasit inca un ginecolog care sa se apropie ca valoare profesionala si umana de dumneaei. Am pierdut sange un an si nimeni nu mi-a gasit cauza. Am venit in tara la dansa si acum nu-mi vine sa cred ca sunt un om normal. Pe o matusa de-a mea a operat-o exceptional, desi avea multe si grele probleme. O recomand din toata inima

Exceptionala
De Anonim pe 06 Ianuarie 2012

Am ramas gravida la nici un an de cand am venit prima oara cu o sterilitate primara foarte grea cu care m-am chinuit la multi doctori. Imediat m-a operat laparoscopic si prin histeroscopie pentru ca am avut probleme foarte complicate si acum sunt in 8 saptamani, am vazut inimioara. Nu am cuvinte sa-i multumesc doamnei dr. Zorela Sgarbura pentru tot ce a facut pentru mine si ce va face in continuare pentru ca acum m-a luat in evidenta in vederea nasterii. Cred ca o sa nasc la acelasi spital privat unde m-a si operat. Dna dr si clinica EGO de exceptie.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego raspuns
De Mariuca pe 17 Martie 2011

Pentru tarife ca si pentru programari poti suna la tel 0213200506 dupa ora 13 in fiecare zi lucratoare. Oricat ar trebui sa platesc, as plati, pentru ca doctorita Zgarbura este exceptionala, are foarte multe paciente si este o bucurie sa poti ajunge pe mana ei. Clinica este de asemenea deosebita ca dotare si organizare. Pe mine a trebiut sa ma opereze si pot sa spun ca are maini de aur.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Alexandrina pe 07 Martie 2011

Imi poti spune tarifele? te rog

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Helen pe 29 Ianuarie 2011

Felicitari uriase pentru cum e organizata si cum functioneaza aceasta clinica, pentru tot. Mie imi place foarte mult ca nu sunt barbati, adica un stres in minus. Bravo!

Dr. Zgarbura Zorela
De Gabi stefanescu pe 18 Ianuarie 2011

Un om minunat, o profesionista, de nota 100. Am nascut 2 copii minunati cu aceasta doctorita.

Dr. Zorela Zgarbura
De Elena V pe 22 Noiembrie 2010

Am nascut cu doamna doctor Zorela Zgarbura prin cezariana intr-un spital privat din Bucuresti si totul a fost minunat. Nu stiam ca poate veni in privat cand m-am dus sa ma urmareasca cu sarcina si as fi urmat-o la orice spital. M-a urmarit cu atata profesionalism, cu exigenta, nu lasa nimic la intamplare, face totul sa previna orice s-ar putea intampla rau cu tine sau bebelusul tau. La inceput pare mai severa ca sa nu o iei razna si apoi simti cum se cladeste o incredere de nezdruncinat. O persoana si un doctor de rara calitate! Multumesc!

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Iuliana pe 16 Octombrie 2010

Ce clinica, ce aparatura, ce organizare! Ramai cu gura cascata. De doamna doctor Sgarbura ce sa mai spun? Exceptionala!

Contact Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Adresa

Elena Cuza, 61, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Unirii - Tineretului
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.