• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
23 opinii
Cabinet:
particular

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego - Centru medical de excelenta, cu un nivel de dotare de ultima generatie, personal cu nivel de inalta competenta, succes in tratamentul inferilitatii, chirurgie clasica si laparoscopica, depistarea precoce a cancerului genital si mamar, monitorizarea sarcinii si tratament nutritie personalizat.

ex. ginecologic, ex. obstetrical, ex. mamar; ecografie ginecologica, obstetricala, transvaginala, mamara, 4D, 3D, Dopler color; colposcopie videoasistata; histeroscopie diagnostica si operatorie; laparoscopie diagnostica si operatorie; control periodic si screening pentru cancerul genital; depistarea precoce a cancerului genital prin examen Papanicolou si detectia digitala cu True Screen; diagnosticul si tratamentul infertilitatii; chirurgie clasica pe cale abdominala si vaginala; chirurgie laparoscopica si histeroscopica; chirurgie plastica genitala; depistarea infectiei HPV si vaccinarea impotriva cancerului de col; contracetie orala, DIU, Mirena, inel vaginal (planing familial); intreruperea medicamentoasa a sarcinii; monitorizare sarcinii si asistenta la nastere

telefon:021.320.06.05, 021.330.54.88, 0748.985.662

Dr. Zorela Adriana Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializari in Franta, Italia, SUA; Dr Irina Antohi, medic specialist obstetrica-ginecologie

ecografe 4D, 3D, dopler color, sonda mamara, sonda vaginala, GENERAL ELECTRIC si SIEMENS, linie histeroscopie si laparoscopie STORZ, colposcopie cu monitor video, laser, aparat de radiofrecventa, electrocauter, aparat pentru detectia digitala a cancerului genital

Opinii utilizatori

Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego
De Emilia p pe 21 August 2010

Felicitari ca in contextul asistentei sanitare de la noi din tara exista un doctor ca dna dr. Zorela Sgarbura si o clinica cum este EGO! Aparatura de cel mai inalt nivel, consumabile scumpe, curatenie peste tot, rigurozitate, politete, personal disciplinat si controlat si nu in ultimul rand, competenta si seriozitatea doamnei dr. Sgarbura, un doctor cu numeroase specializari in tara si in strainatate, cu pricepere si omenie si cu dorinta de a-ti fi de folos.

Dr. Sgarbura Zorela
De Gabriela pe 17 Iunie 2010

Dr. Sgarbura Zorela un inger pazitor. In 2004, am nascut o fetita superba, sanatoasa si foarte cuminte. Dupa 13 ani de asteptare, doamna doctor a avut grija ca venirea ei pe lume sa decurga lin si fara probleme. Totul a decurs perfect pentru ca este un medic foarte bine pregatit, stapin pe situatie si care stie ce are de facut pentru ca pacientii sai, mama si copilul sa fie in siguranta. De ce? pentru ca este profesionista, exigenta si nu lasa nimic la intamplare, chiar daca tie ca pacient poate nu-ti place ce auzi, din necunostinta si din falsa pretentie ca esti tratat prea exigent. Asa si trebuie, pentru a intelege ca ce ai de facut iti este util in primul rind tie. O recomand ca cel mai bun medic pe care ai ocazia sa-l intilnesti dupa multe cautari si la care nu vei renunta pentru nimic in lume chiar daca ar fii sa-l urmezi si la capatul lumii. De ce? Este un om deosebit, cu maini de aur si inima mare. Exceptional!

Dr. Zorela Sgarbura
De Eleonora pe 24 Mai 2010

Zorela Sgarbura este un doctor exceptional, pasionata de ceea ce face (se vede )competenta, sigura pe ceea ce face si poate sa faca fata oricarui grad de dificultate ceea ce este foarte important. Sunt de mult pacienta doamnei doctor si ii multumesc pentru ca m-a facut bine de fiecare data.

Nastere usoara
De Ursulet pe 10 Februarie 2010

Am nascut cu doamna doctor anul trecut fara nici o durere, un bebe sanatos si frumos, nu am cuvinte sa spun ce nesteptat de bine s-au derulat toate evenimentele si ce recunoscatoare sunt. Abia astept sa mai fac un copil(o fetita) bineinteles tot cu doamna dr. Sgarbura.

Cea mai buna
De Bia pe 16 Noiembrie 2009

Am nascut cu doamna dr. Sgarbura de curand ca prin minune, nici nu-mi venea sa cred ca s-a intamplat deja, nu am simtit dureri, totul s-a petrecut foarte repede, foarte bine.
E adevarat ca m-a urmarit de la 5 saptamani de sarcina si am respectat tot ce mi-a cerut, analize, controale, etc. Exceptionala ca doctor, exceptionala din toate punctele de vedere.

Multumiri
De Magda pe 13 Noiembrie 2009

Doamna doctor Sgarbura m-a operat acum un an fara nici o taietura, desi mi-a scos uterul pentru fibrom nu m-a taiat pe burta. A doua zi dupa operatie nu aveam nici o durere, se mirau toate operatele din salon. A treia zi eram acasa si ma simt foarte bine, muncesc, nu mai am nici o problema. Este foarte buna si are o multime de specializari in strainatate. Alti medici nici nu au auzit de o astfel de operatie. Sunt foarte multumita. Sanatate tuturor!

Nota zece
De Tyo pe 05 Noiembrie 2009

Cabinet medical Ego nota zece

Cabinet medical Ego
De Ada pe 25 Octombrie 2009

Foarte bun.

Cabinet medical Ego
De Rodica pe 21 Octombrie 2009

Jos palaria! dna dr Zorela Sgarbura este un adevarat profesionist si se vede bucuria cu care isi face meseria. O meseriasa, as putea spune pentru ca pe mine m-a operat si ma simt foarte bine, iar operatia nici nu se mai vede. Este un doctor foarte cautat si trebuie sa ai rabdare sa te programezi, are foarte multe paciente din toata tara si din strainatate. Cabinetul este foarte elegant si curat, personalul binevoitor, aparatura complexa si de ultima generatie, ti se acorda importanta si pleci multumit.

Cabinet medical Ego
De Dana pe 17 Octombrie 2009

Am gasit in sfarsit un doctor bun si cu suflet.

Contact Metacs Medical Srl Cabinet medical Ego

Adresa

Elena Cuza, 61, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Unirii - Tineretului
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.