• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
25 opinii
Cabinet:
particular

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii,...

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

obstetrica-ginecologie: consultatie ginecologica; consultatii si investigatii - obstetrica-ginecologie; intrerupere de sarcina

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: inchis

0238.725.651

dr.Serbanoiu Claudiu, Dr. Serbanoiu Anca Maria

oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

Opinii utilizatori

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Ruxi pe 03 Iunie 2010

Si cat este consultatia?

Dr. Serbanoiu
De Arina pe 01 Iunie 2010

Am ajuns la dl doctor printr-o recomandare dupa ce am fost la toate "somitatile" Buzaului in materie de ginecologie si am dat numai peste doctori superficiali si cu servicii scumpe. Diferenta o face stilul de a discuta cu pacienta, atentia acordata oricarei probleme de sanatate, ofera sfaturi si recomandari utile. Face o echipa foarte buna cu sotia sa. L-am recomandat la inca 3 amice insarcinate si sunt toate foarte multumite pentru ca ies de la consultatie lamurite si linistite. Este foarte aglomerat la cabinetul dansilor insa merita asteptarea. Eu voi naste in septembrie cu dansii si stiu de acum ca sunt pe maini bune. Vi-i recomand cu caldura. Raportul calitate-pret este excelent.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Necula elena ionela pe 27 Aprilie 2010

Eu am mers la dansii si la particular si la maternitate si sunt cei mai buni. La inceput nu stiam prea bine si m-am lasat pe mana d-nei doctor Maciuca care m-a operat de cezariana intr-un fel foarte rau, regret acum dar asta este. Sunt foarte buni si cu ei mi-am rezolvat toate problemele care le-am avut. Nota 10 de la mine si sanatate multa pentru dansii si sa le creasca copilul sanatos.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Ioana pe 10 Aprilie 2010

Nu am fost la multi medici, dar pot spune ca e cel mai bun de pana acum chiar stie meserie.
Va recomand sa mergeti la dansul cu incredere.

Cei mai buni
De Elena pe 23 Februarie 2010

Aveti grija de noi femeile.

Contact Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Adresa

Ciucurete, Buzau, Buzau

Reper Unirii Sud
Site www.medicalfeminvest.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.