• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
25 opinii
Cabinet:
particular

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii,...

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

obstetrica-ginecologie: consultatie ginecologica; consultatii si investigatii - obstetrica-ginecologie; intrerupere de sarcina

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: inchis

0238.725.651

dr.Serbanoiu Claudiu, Dr. Serbanoiu Anca Maria

oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

Opinii utilizatori

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Robertha pe 18 Aprilie 2011

Sunt insarcinata in 34 saptamani si mi-am urmarit toata sarcina cu dansul; sunt foarte multumita de cum trateaza pacientele; am auzit ca nu sunt probleme cu venitul la maternitate daca nasti mai devreme, indiferent daca este nastere naturala sau cezariana programata...Am numai cuvinte de lauda pentru dansii, atat pentru d-l doctor cat si pentru d-na doctor...adevarati profesionisti...

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Vali pe 12 Aprilie 2011

Buna, eu merg acum la dnul doctor, cabinetul este pe strada Ciucurete, consultatia este 80 RON.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Gheorghe pe 09 Aprilie 2011

Eu am fost acum aproape 6 ani la dumnealui la recomanderea unei prietene, nu ramaneam insarcinata, dar dupa ce am facut prima consultatie am fost sigura ca totul o sa fie bine si asa a si fost, acum am un baietel de aproape 5 ani. Acum ne dorim foarte mult inca un bebe si vreau sa merg din nou la dansul.Problema este ca nu mai stiu unde este cabinetul si ce tarife are. Va rog mult daca, cumva ati mai fost de curand sa imi spuneti si mie, am uitat sa va spun ca eu nu sunt din Buzau. Multumesc.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Constantin alina pe 15 Februarie 2011

Eu am fost la dansii si pana sa raman insarcinata si pe perioada sarcinii si pot sa va spun cu toata increderea ca sunt niste oamenii super.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Valthina pe 03 Februarie 2011

Pretul consultatiei este de 70 RON. Se merita sunt foarte buni si amabili.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De TAPIRDEA FLORENTINA pe 11 Decembrie 2010

Un om si un medic de mare valoare. Tot respectul!

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Raluca pe 22 Noiembrie 2010

Stie cineva ce tarif mai are? Nu am mai fost la el de 4 ani.

Dr. Serbanoiu
De Iliuta Alina pe 12 August 2010

An fost la dansii si sunt super. Mergeti cu incredere ca sunt profesionisti si foarte amabili. Am fost toata sarcina la dansii si am nascut prin cezariana un baietel sanatos. La multi ani doamnei doctor, caci astazi este ziua dansei.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Camy pe 09 August 2010

Este un medic foarte bun si un om deosebit. Mergeti cu toata increderea.

Dr. Serbanoiu
De Barsan cristina pe 03 Iulie 2010

Va recomand sa mergeti la dansul cu incredere.

Contact Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Adresa

Ciucurete, Buzau, Buzau

Reper Unirii Sud
Site www.medicalfeminvest.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.