• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
25 opinii
Cabinet:
particular

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii,...

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu ofera servicii medicale in specialitatea obstetrica-ginecologie. Oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

obstetrica-ginecologie: consultatie ginecologica; consultatii si investigatii - obstetrica-ginecologie; intrerupere de sarcina

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: inchis

0238.725.651

dr.Serbanoiu Claudiu, Dr. Serbanoiu Anca Maria

oferta de servicii include consultatii cu recoltare de citologie clasic si in mediu lichid, tipaj viral pentru HPV, colposcopie, ecografie de sarcina si pelvina, dispensarizarea sarcinii, mici interventii chirurgicale, intreruperea sarcinii, biopsie, cauterizare, diatermorezectie etc.

Opinii utilizatori

Intrebare
De Andreea pe 09 Iulie 2014

Buna ziua, as dori sa stiu cat costa acum o intrerupere de sarcina?

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De APOSTU DANIEL pe 27 Mai 2013

In urma cu 8 ani, la acest cabinet am fost tratat la standarde inalte, am fost surprins de profesinalism, si de rezolvarea problemelor in mod corect, am recomandat si altor persoane care au fost la fel de multumite.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Dragomir laura pe 26 Aprilie 2013

De 12 ani pastrez legatura cu dl doctor. E foarte bun.

Raspuns
De Any pe 10 Septembrie 2012

Il gasiti la maternitate lunea, este de garda intotdeauna.

Info
De Ady pe 03 August 2012

Lunea ii pot gasi pe domnii doctori la cabinet, sau sunt la spitalul judetean?

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Oana pe 09 Ianuarie 2012

Eu am nascut un baietel cu domnii doctori. Sunt o familie si acasa si la servici in adevaratul sens al cuvantului. Sunt foarte profesionalisti si stiu sa abordeze fiecare problema in parte si pe intelesul fiecaruia. Sunt niste oameni de valoare, sigur, rusine mie in ultimii doi ani nu am mai trecut pe la dansii, dar nu am fost in tara, iar cand am venit am stat foarte putin. As vrea sa merg curand la domnii doctori, dar ma intereseaza tarifele pe care le mai practica. Ar fi bine daca ar fi si o lista de preturi aici.

Recomandare din toata inima
De Stolnicu Izabela pe 06 Octombrie 2011

Vreau sa le multumesc pe aceasta cale domnilor doctori pentru ca datorita profesionalismului de care dau dovada ma bucur de baietelul meu de 2 ani si 2 luni. Am mers la domnul Dr. Serbanoiu de cand eram domnisoara. Datorita sfaturilor si indicatiilor dansului am reusit sa duc o sarcina la bun sfarsit, desi mai pierdusem 2 inainte. Pe parcursul perioadei de sarcina am fost monitorizata si de domnul dr si de doamna doctor. Doua persoane deosebite. In luna a 6-a mi s-a facut cerclaj pt ca era sa pierd sarcina. Si uite asa am ajuns in luna a 9 a si am nascut un baietel sanatos si frumos. Multumesc, multumesc, multumesc. Nu am cuvinte sa va multumesc.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Krmen alina pe 11 Iunie 2011

Cand mergeam eu la consultatii, stiu ca era 300 RON nu am mai fost de 3 luni, nu stiu sa-ti spun ce tarife mai au. Suna l nr de fix, numai sa nu suni lunea ca domnii dr sunt de garda la maternitate. Suna dupa ora 3. Eu asa sunam mereu.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Krmen alina pe 11 Iunie 2011

Nu am nimic de spus de rau d dansii, sunt buni, insa un sg lucru m-a deranjat, dupa ce m-a operat nu a venit decat o singura data sa ma vada si am stat internata 7 zile. In rest chiar nu am nimic de comentat sunt niste dr. extrem de bunii amandoi. Nu cum am mai auzit la alte doamne care asteptau la cabinet: vai nu vreau sa ma consulte doamna dr, ca auzise ele ca nu e buna? Cum sa nu fie buni? Amandoi au aceleasi studii. Sunt medici de mare valoare. Cinste lor.

Medical Feminvest Doctor Serbanoiu
De Marya pe 10 Iunie 2011

Cat costa o intrerupere de sarcina si cum pot lua lagatura cu dansii.

Contact Medical Feminvest Doctor Serbanoiu

Adresa

Ciucurete, Buzau, Buzau

Reper Unirii Sud
Site www.medicalfeminvest.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.