• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
24 opinii
Cabinet:
particular

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere...

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere Lamaze.

Supraveghere sarcina: consultatii, cursuri Lamaze, ecografii; consultatii ginecologice; examen Papanicolau; colposcopie; electrocauterizare col uterin

luni-vineri - 15:00-19:00; sambata - 9:00-12:00

Dr. Pop Ioana Simona - specializare obstetrica-ginecologie; Dr. Dimitriu Rodica - specializare obstetrica-ginecologie

consultatie ginecologica – 100 RON; colposcopie – 150 RON; electrocauterizare – 200 RON

recoltare de celule stem

Opinii utilizatori

Dr. Ioana Pop
De Alina pe 14 Ianuarie 2010

Sunt pacienta doamnei doctor Pop si e super. Sunt insarcinata in 5 luni si pana acum e super ok, sper sa fie asa si la nastere!
Toate cele bune.

Dr Ioana Pop
De Tarancutza pe 18 Septembrie 2009

Nu am fost multumita de sfaturile ei, nu o consider excelenta pe dr. Pop sunt alti medici mult mai buni care stiu sa vb frumos si cu responsabilitate de medic, mai aveti de profesat. Poate ca nu sunt pacienta dumneavoastra, de asta v-ati purtat mai indiferent in spitalul unde va practicati meseria, nu stiu, oricum cred ca spitalul judetean nu s-a privatizat, nu?

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Ioana pop pe 01 Septembrie 2009

Te programeaza la 4 si intri la 6. In plus, sfatul dat mie a fost contrazis de medici cu adevarat competenti din Iasi si Bucuresti.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Andrada Petrulias pe 28 August 2009

Servicii excelente, profsionalism si multa rabdare fata de pacienti. Am fost urmarita in timpul sarcinii de doamna dr. Dimitriu si am nascut prin cezariana in octombrie 2008 cu doamna dr. Pop Ioana. Totul a decurs foarte bine. Le recomand pe doamnele doctor, oricarei femei sau viitoare mamici, indiferent de problema!

Contact Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Adresa

Comertului, Galati, Galati

Reper Complex Comercial Dunarea, Micro 19
Site www.helpis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.