• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
24 opinii
Cabinet:
particular

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere...

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere Lamaze.

Supraveghere sarcina: consultatii, cursuri Lamaze, ecografii; consultatii ginecologice; examen Papanicolau; colposcopie; electrocauterizare col uterin

luni-vineri - 15:00-19:00; sambata - 9:00-12:00

Dr. Pop Ioana Simona - specializare obstetrica-ginecologie; Dr. Dimitriu Rodica - specializare obstetrica-ginecologie

consultatie ginecologica – 100 RON; colposcopie – 150 RON; electrocauterizare – 200 RON

recoltare de celule stem

Opinii utilizatori

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Ionela pe 20 Ianuarie 2011

Eu nu am fost niciodata la dansa, sunt la dr. Botezatu, el m-a operat de chisturi ovariene, si cred ca parerea altui medic intotdeauna conteaza. Inainte sa merg la dr. Botezatu am fost la un dr. arab din Tecuci la care mi-a zis ca nu are ce sa imi mai faca ca trebuie scos tot din mine si nu voi mai putea fi mama niciodata(la un chist de 6 cm si unu de 4 cm). M-am speriat asa ca am schimbat imediat dr, iar acum cred ca sunt insarcinata si a-si verifica la doamna dr. Ioana Pop.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Dimofte andreea pe 08 Decembrie 2010

Singurul medic care m-a tratat cum se cuvine. Nefiind prea obisnuita cu astfel de controale am mers la dansa si am fost atat de multumita de rabdare de care a dat dovada cat si de respectul cu care trateaza pacientul. Nu face deosebire intre pacientul care are portofelul mai plin si cel care nu are decat bani de un consult si nu are de dat poate o ciocolata in plus. Frumos din partea dansei, de apreciat raritati la noi in Galati. Mergeti cu incredere "veti fi pe deplin multumite".

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Florentina pe 20 August 2010

Intotdeauna vor fi persoane multumite si persoane nemultumite. Eu personal am nascut cu dr. Pop si a fost super. Am nascut normal, dar a fost prezenta, desi multa lume m-a avertizat ca nu se implica mie mi-a dovedit contrariul si iata ca acum sunt la a doua sarcina si merg tot la dumneaiei. Nu zic ca e perfecta, dar stie sa-ti dea un sfat iar daca simte ca e nevoie de parerea altor specialisti te trimite nu e fatarnica sa se creada prea buna. E ocupata, e drept dar daca veti intra in contact cu dumneaiei isi va face timp ori de cate ori aveti nevoie.

Dr. Dimitriu
De Panaghia diana pe 10 Iulie 2010

Este extraordinara!

Dr Ioana Pop
De Simona pe 23 Iunie 2010

Un medic bun, am fost urmarita de dansa pe timpul sarcinii, am nascut prin cezariana cu doamna dr. Pop si doamna dr. Dimitriu, la fel totul a decurs bine. M-am refacut foarte repede. Adevarat, este foarte aglomerata, dar cand iti vine randul nu esti tratat cu supeficialitate. Eu personal, daca ar fi sa mai am un copil tot la dansa as merge.

Dr. Dumitrescu
De Mihaela pe 27 Aprilie 2010

Eu am fost pentru prima data la doamna dr. Dumitrescu si mi-a lasat o impresie buna, s-a purtat frumos cu mine. Sper sa fie la fel in continuare.

Dr Ioana Pop
De Musat tatiana pe 31 Martie 2010

Este un medic care se implica, am nascut cu ea in 2009 si e super ok. Vorbeste frumos. Am fost foarte multumita.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Miiha pe 29 Martie 2010

Foarte bun.

Dr Ioana Pop
De Popescu radu gina pe 25 Martie 2010

Super, cu incredere v-o recomand pe doamna dr. Pop. Eu sunt la al doilea copil si sunt foarte multumita.

Dr. Ioana Pop
De Ana pe 14 Ianuarie 2010

Multumesc mult doamnei doctor Statesu. Daca nu ar fi fost dansa in baza doamnei dr. Pop Ioana (a carei pacienta am fost 9 luni) azi poate nu eram aici sa va impartasesc opinii.

Contact Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Adresa

Comertului, Galati, Galati

Reper Complex Comercial Dunarea, Micro 19
Site www.helpis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.