• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
24 opinii
Cabinet:
particular

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere...

Cabinetul Helpis - Dr. Ioana Pop asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinii, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, contraceptie, depistare si preventie cancer genital, examen secretie, cursuri prenatale de nastere Lamaze.

Supraveghere sarcina: consultatii, cursuri Lamaze, ecografii; consultatii ginecologice; examen Papanicolau; colposcopie; electrocauterizare col uterin

luni-vineri - 15:00-19:00; sambata - 9:00-12:00

Dr. Pop Ioana Simona - specializare obstetrica-ginecologie; Dr. Dimitriu Rodica - specializare obstetrica-ginecologie

consultatie ginecologica – 100 RON; colposcopie – 150 RON; electrocauterizare – 200 RON

recoltare de celule stem

Opinii utilizatori

Doamna doctor Pop.
De Andreea-Diana pe 29 Septembrie 2018

Nu am ramas cu o impresie prea buna despre doamna doctor.Sunt viitor medic si stiu ce inseamna o consultatie...la dansa nu prea a fost.O fi aparatura mai performanta dar interpretarea ecografica pe care am primit-o lasa de dorit.Raportul calitate-pret nu e tocmai echilibrat.Oricat ar fi de grabit un doctor, atentia acordata pacientului nu ar trebui afectata.Comportamentul a fost ok, chiar nu am nimic de reprosat.Sper totusi ca graba sa fi fost motivul acestei interpretari vagi...pacientul nu ar trebui sa aiba impresia ca medicul a vrut sa scape de el cat mai repede...mai ales cand nu te alegi nici cu un diagnostic/tratament/recomandari prea clare.

Doamna doctor Pop, un OM și un MEDIC minunat!
De Avram Raluca pe 23 Ianuarie 2017

Am născut cu doamna doctor Ioana Pop, cezariana și vreau sa-i Multumesc din tot sufletul pentru îngerașul meu! O profesionalista, nu am avut probleme cu operația, dansa a fost mereu lângă mine, in fiecare zi a spitalizării a fost alături de mine și de copilul meu! Va Multumesc doamna doctor pentru ca înainte de a fi medic sunteți un OM deosebit!

Exceptionala
De Iulia pe 14 Mai 2014

Eu am fost pacienta doamnei doctor Pop, am avut o sarcina cu probleme, am nascut un baietel care a facut icter prelungit, practic era portocaliu, doamna doctor venea si pe neonatologie sa se intereseze de starea lui. Acum e mare si sanatos, asa ca am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor, un medic de exceptie!

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Raisa pe 02 Decembrie 2013

Nu am o parere prea buna in ceea ce o priveste pe doamna dr. Pop Ioana intrucat fiind insarcinata in 5 saptamani m-am dus sa-mi faca ecografie si sa-mi interpreteze analizele Betahcg. In timpul ecografiei, dumneaei a vazut o sarcina molara, programandu-ma pentru ziua urmatoare pentru chiuretaj. Nu mi-a dat nicio farama de speranta, Imediat am plecat la Bucuresti, la medicul meu specialist care dupa ce a vazut analizele Betahcg - valorile mele erau mici, pe cand la sarcina molara valorile sunt foarte mari - a exclus sarcina molara, cu toate implicatiile sale grave si, bineinteles chiuretajul. Intr-adevar sarcina s-a oprit din evolutie si am eliminat-o natural, fara chiuretaj, fara a avea parte de acea trauma. Concluzia este ca n-o intereseaza ce se intampla in mod real cu pacientul si banii primeaza cel mai mult.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Un fost pacient pe 30 Iunie 2013

Buna ziua, imi scriu parerea cu gandul ca poate fi de folos unei mamici aflate la inceput de drum. Am mers la acest cabinet ca la "pomul laudat" . Aici d-na dr. Pop a urmarit evolutia sarcinii mele, totul a decurs bine pe timpul sarcinii, iar daca as avea ceva de obiectat e faptul ca nu ti se acroda atentie absolut deloc, in timpul consultatiei doctorita este preocupata sa discute vrute si nevrute cu asistentele aflate in apropiere, moda, can-can-uri de la petreceri etc...iar daca vii cumva pregatita cu cateva intrebari, efectiv trebuie sa pandesti un moment RAR de tacere din partea acestora cand in sfarsit poti sa te adresezi medicului. Acesta e unul din aspectele ce mi se par de netolerat intrucat o viitoare mama are intotdeauna cateva intrebari la care vrea sa primeasca un raspuns pertinent. La nastere, totul a parut sa fie ok, copilul sanatos, toate bune, nasterea a fost prin cezariana. Dupa externare am revenit la cabinetul dumneaei pentru a-mi scoate atele, de mentionat ca aveam temperatura mare, eram plina de herpes si aveam o stare fizica atat de rea incat cu greu ma puteam tine pe picioare, plus dureri foarte foarte mari in zona operatiei, prezente in timpul mersului, cand ma asezam sau ma ridicam. Cand a vazut in ce ham aratam a indraznit sa faca si o gluma "vai draga dar ce zombie esti!!!", dupa care a avut inspiratia sa imi faca o ecografie, moment in care i-a cam inghetat zambetul pe buze, mi-a zis asa scurt ca se facuse un hemtoam destul de mare, cam cat un ou de gaina, care explica starea in care ma aflam. Mi-am dat seama ca nu e de gluma cand am vazut ca se panicase si nu stia ce chirurg sa sune mai intai pentru a gasi o solutie rapida. Am avut norocul sa ma scape de ghinion un foarte bun medic chirurg, insa ce as mai avea sa ii reprosez dr. Ioana Pop este lacomia, respectiv dupa ce medicul chirurg m-a operat inca o data si am scapat de probleme, d-na Pop imi sugereaza sa "am grija" de acest medic, adica sa ii dau niste bani, evident. Stau si ma gandesc, oare nu cumva tocmai ea era cea care trebuia sa plateasca pentru ca cineva sa ii repare greseala? Ma intreb retoric, stiu, pentru ca sunt departe de acel moment, insa emotiile pe care le-am simtit atunci si teama ca poate nu voi trai m-au facut sa nu am curaj sa ii spun verde in fata ce gandesc. Asta este ce am avut de spus al adresa ei, trageti ce concluzii doriti.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Sonic pe 30 Martie 2012

Acest tip de "medici" ar trebui interzisi in spitale si clinici. Aceasta femeie este departe de ceea ce se cheama medic. Pentru ea banii au valoare si inca banii multi, luati de la pacientele ei pe care apoi le paseaza garzii din spital, daca au nenorocul sa le apuce nasterea si sa intre in travaliu noaptea. Se pare ca masura sumelor oferite de paciente nu a ajuns la ordinul care sa o satisfaca pe acesta femeie, din moment ce nu vine la nasterile acestea. Convinsa sunt de faptul ca este satula, rodata si ca nu mai are chef. Ok, dar sa nu mai vina la spital. Sa plimbe cainele, pisica pentru ca in caz contrar nenoroceste oameni, fete tinere care au avut ghinionul de a da peste ea la Blocul de nasteri. Pentru Madam Pop nu conteaza daca starea mamicii este buna si acesta poate naste normal, sau daca este alterata pana la temperatura 39 - 40. Ea, cu buna stiinta a ignorat toate protocoalele si deontologia aplicabile in aceste cazuri. O femeie in travaliu cu temperatura si dureri este "alintare". doamna dr. doare, doare ca dracu, ai nascut? Ok, cum a fost? Sper sa nu mai ai paciente pana la sfarsitul carierei matale. Nu le meriti pe ele si nici banii lor. Mai bine arunca banii in Dunare decat sa ti-i mai dea. Nu contest ca nu a fost un medic ok, ca nu are si cazuri reusite, ca nu cunoaste meserie, dar poate ca sunt exceptii. Nu stie sa se poarte, sa vb, nu stie nimic. Daca esti plictisita, pleaca! Ce daca ai 100 de cazuri si 100 de nasteri pe zi, retine ca fiecare om e unic, si experienta intalnirii cu Tine o marcheaza. asa ca, trateaza fiecare pacienta cu responsabilitate ca ai luat banii!

Un medic extraordinar
De Piersicuta pe 16 Noiembrie 2011

Datorita d-nei dr Pop am o minune mica acum ce imi lumineaza fiecare clipa. Daca voi lua decizia de a mai avea un copil, tot la d-na doctor ma voi duce.

Un medic foarte bun
De Alina pe 24 Octombrie 2011

Am nascut in 2007 cu doamna doctor Pop. E un medic foarte bun, vorbeste foarte frumos si isi face treaba foarte bine, doar cuvinte de lauda pentru dansa.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De Claudia pe 29 Aprilie 2011

Eu ma duc la dna Ioana Pop de vreo 7 ani si sunt super multumita. Cu ea am dus la bun sfarsit cele doua sarcini pe care le-am avut si multumita ei am doi copii frumosi o fetita de 5 ani si un baietel de 6 luni.

Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop
De BREHOI NICOLETA pe 02 Februarie 2011

Si D-na Dr. Dimitriu si D-na Dr. Pop sunt doua profesioniste excelente care isi fac treaba extraordinar de bine, indiferent de bani. Va multumesc din suflet. Datorita celor doua doamne doctor eu am o fetita minunata.

Contact Cabinetul Helpis Dr Ioana Pop

Adresa

Comertului, Galati, Galati

Reper Complex Comercial Dunarea, Micro 19
Site www.helpis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.