• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
15 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet medical Dr. Nica

Cabinetul medical Dr. Nica are ca locatie orasul Campina, jud. Prahova si are ca scop promovarea profesionalismului medical si oferirea unor servicii medicale de ginecologie si ecografie de ultima ora.

Cabinetul medical Dr. Nica are ca locatie orasul Campina, jud. Prahova si are ca scop promovarea profesionalismului medical si oferirea unor servicii medicale de ginecologie si ecografie de ultima ora.

obstetrica ginecologie;
ecografie;

ecografie:
luni - marti - joi: 10:00 - 18:00;
miercuri - vineri: 10:00 - 13:00;

obstertica - ginecologie:
luni - marti - joi: 15:30 – 17:30

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0244.337.573;

Dr. Nica Ion medic primar obstetrica - ginecologie;
Dr. Nica Jana medic ecografist

Opinii utilizatori

Programare
De Andreea pe 26 Ianuarie 2011

Am auzit si eu ca este un dr. foarte bun, insa nu reusesc sa-mi fac o programare. La nr. de telefon afisat nu raspunde nimeni, de tei zle incerc si nimic. Cum sa fac?

Cabinet medical Dr. Nica
De Gabi bratu pe 08 Ianuarie 2011

Are preturi bune si se ocupa de clienti cu profesionalism.

Cabinet medical Dr. Nica
De Mariana pe 07 Decembrie 2010

As dori sa ajung si eu la dl. doctor Nica. Ce preturi are dansul pentru consulatatii? Si eu imi doresc al doilea copil.

Cabinet medical Dr. Nica
De Dragulin Elena pe 04 Noiembrie 2010

Sunt multumita de dl. doctor Nica. Eu sunt sub ingrijirea dansului acum. Sunt pe cale de a avea un copil si imi doresc sa ma ajute pe toata perioada sarcinii. Cu respect!

Contact Cabinet medical Dr. Nica

Adresa

Toma Ionescu , 4, Prahova, Campina

Reper Bl. 2H, ap 21-22;
Fosta fabrica de paine de la Salcia
Site www.doctornica.ro
http://doctornica.wordpress.com/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.