• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Nica Ion
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Nica Ion

Dr. Nica Ion medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul medical Dr. Nica.

Dr. Nica Ion medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul medical Dr. Nica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul medical Dr. Nica

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0244.337.573;

Opinii utilizatori

Ginecologie
De Andreea pe 11 Decembrie 2017

Nu leam folosit dar as vrea sa incerc

Dr. Nica Ion
De Iza pe 15 Octombrie 2011

Mie mi se pare ca este cel mai bun, diN Campina! Il recomand tuturor, este super de treaba si stie meserie! Sanatate tuturor!

Dr. Nica Ion
De Alina pe 10 Martie 2011

Buna, as vrea sa imi spui si mie mai multe detalii despre dr. Nica Ion. Ai putea sa imi dai un id ? Sa vb cu sotia ta binenteles daca vrea si ea.

Dr. Nica Ion
De Daniel nuta pe 23 Februarie 2011

nu exista doctor mai bun in Prahova. Sotia mea a nascut cu dansu e o forta. Stie omul.

Contact Dr. Nica Ion

Adresa

Toma Ionescu, 4, Prahova, Campina

Telefon 0244.337.573
Site www.doctornica.ro
doctornica.wordpress.com
Email office@doctornica.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.